Connect with us

HANDBAL

ULTIMA ORĂ: Campioana României a transferat o jucătoare importantă de la HC Zalău!


În ultima zi de transferuri, campioana CSM Bucureşti şi-a întărit lotul cu cea mai bună jucătoare de la formaţia zălăuană. Este vorba de Claudia Constantinescu, cea care a avut un început formidabil de an şi în trei jocuri a marcat 36 de goluri pentru HC Zalău


Început excelent de an pentru Claudia Constantinescu, care în primele trei jocuri a reuşit să înscrie nu mai puţin de 36 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de exact 12 goluri pe meci.

Evoluţiile sale foarte bune au atras atenţia şi unor grupări importante, astfel că de câteva zile oficialii de la HC Zalău au purtat discuţii avansate pentru un transfer al jucătoarei.

O formaţie importantă din Ungaria s-a interesat de serviciile interului de la HC Zalău şi se părea că Claudia Constantinescu va ajunge în campionatul Ungariei.

Pe fir a intrat şi CSM Bucureşti, tocmai înaintea duelului cu echipa lui Tadici.

Astfel, cele două cluburi au negociat chiar luni – când HC Zalău se afla în capitală pentru jocul cu CSM Bucureşti din prima rundă a returului – şi au bătut palma pentru un transfer al handbalistei!

Chiar în ultima zi de transferuri pentru Liga Campionilor, campioana României şi-a asigurat serviciile jucătoarei de 24 de ani, care va putea debuta pentru CSM începând de sâmbătă, când campioana va juca în grupele principale cu Gyor.

Constantinescu nu va evolua însă pentru CSM Bucureşti, în partida cu HC Zalău care are loc luni, de la ora 17.30.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 23 ianuarie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL