Connect with us

DIVERSE

FOTO. Mihai Moş şi Dacian Târnovan, cei mai buni jucători de la Memorialul “Radu Gog”


Cei doi jucători s-au remarcat la ediţia a XV-a a evenimentului caritabil ce a avut loc în sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” din Zalău şi au fost desemnaţi cei mai buni jucători ai categoriilor open, respectiv old-boys


La festivităţile de premiere de la cele două categorii, open şi old-boys,  organizatorii au oferit şi premii individuale, pentru cel mai bun jucător, cel mai bun portar şi pentru golgheterul competiţiei.

Astfel, la categoria Old-Boys, cel mai bun portar a fost desemnat Adrian Pop de la finalista Simex Şimleu Silvaniei, în timp ce golgheterul competiţiei a ieşit Ovidiu Fărcaş de la Vulturii Dej.

Câştigătoarea competiţiei de Old-Boys a dat şi cel mai bun jucător, pe Dacian Târnovan. Mai mult, organizatorii au oferit şi un premiu pentru cea mai fair-play echipă, Tunyogi Catering.

În ceea ce priveşte categoria Open, premiul pentru cel mai bun portar i-a revenit lui Andrei Mocan de la câştigătoarea Dia Guard Cipricom.

Golgheterul competiţiei a fost Andrei Şumălan de la Sporting Zalău, în timp ce distincţia pentru cel mai bun jucător i-a revenit lui Mihai Moş de la TDI.

La fel ca şi la Old-Boys şi la Open s-a oferit un premiu pentru cea mai fair-play echipă, premiu primit de ASP 14 Satu Mare.

Costi Bădan şi Dacian Târnovan, numele sonore de la Old-Boys

Ca de fiecare dată, numele importante nu au lipsit nici de la această ediţie a Memorialului “Radu Gog”. La categoria OPEN am putut regăsi foşti jucători la FC Zalău în Liga a III-a, majoritatea la Sporting Zalău.

Tot la echipa condusă de Alin Pop au evoluat şi tineri de perspectivă precum Andrei Şumălan, component al echipei naţionale de minifotbal a României U 21, alături de care a cucerit bronzul european sau Andrei Ferik, fost jucător în Liga a II-a la FC Bihor. La această categorie îl putem încadra şi pe Iustin Ardelean, jucător la Ripensia Timişoara, echipă de Liga a II-a.

La categoria Old-Boys au fost cele mai sonore nume. Astfel, din nou, la Memorialul “Radu Gog”, a participat portarul Constantin Bădan, care a apărat buturile formaţiei Vulturii Dej. Bădan a evoluat timp de patru sezoane la Oţelul Galaţi, formaţie alături de care a participat şi în Cupa UEFA.

Tot la gruparea dejeană a evoluat şi Dacian Târnovan, fost jucător în Liga I la “U” Cluj, formaţie pentru care a evoluat în sezonul 1998-1999.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVERSE