Connect with us

Sporturi

Horaţiu Bogar mai vrea un mandat de “vice”: “Nu îţi ajung patru ani ca să faci foarte multe lucruri”


După ce a ocupat fotoliul de vicepreşedinte al AJF Sălaj în ultimii patru ani, preşedintele echipei Silvania Cehu Silvaniei vrea să “bifeze” încă un mandat, pentru ca fotbalul din Sălaj să mai progreseze


Din anul 2015, în conducerea AJF Sălaj se află şi doi vicepreşedinţi, aceste funcţii fiind ocupate de Horaţiu Bogar (Silvania Cehu Silvaniei) şi Ioan Barou (Olimpic Bocşa).

Bogar şi-a mai depus candidatura pentru un nou mandat de vicepreşedinte, în timp ce conducătorul de la Bocşa nu a mai părut interesant de acest subiect, astfel că Ioan Barou îşi va încheia mandatul de vicepreşedinte în această lună.

După patru ani în conducerea AJF Sălaj, Bogar este de părere că se puteau face mai multe lucruri şi tocmai de aceea s-a mai decis să candideze.

“Nu putem spune că au fost patru ani foarte reuşiţi, cu siguranţă se putea mai mult, dar am decis să continuăm în aceeaşi echipă şi să demonstrăm că se poate face mai mult. Având în vedere în ce situaţie este fotbalul sălăjean, dar şi cel naţional, nu cred că îţi ajung 4 ani ca să poţi să faci foarte multe lucruri. Oricine ar fi fost nu cred că reuşea într-un mandat să pună toate lucrurile la punct”, ne-a declarat Horaţiu Bogar.

Conducătorul de la Silvania a vorbit şi despre cei doi candidaţi la preşedinţie şi consideră că nu este cazul să vină o persoană dintr-un alt judeţ pentru a conduce AJF Sălaj, făcând referire la Doru Matei.

“Pe membrii afiliaţi ar trebui să-i intereseze ce a făcut fiecare candidat pentru fotbalul din Sălaj. Să fim serioşi, Daniel Sabou a făcut mai multe. Părerea mea că avem oameni din Sălaj care să ne conducă fotbalul şi nu este cazul să vin alţii, din altă parte. După părerea mea Dan Costin mi se părea un candidat bun pentru funcţia de preşedinte, la fel şi Ioan Onicaş. Nu cred că este cazul să vină domnul Doru Matei din Cluj şi să ne conducă fotbalul”, a declarat Bogar.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 23 ianuarie.

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Sporturi