Connect with us

FOTBAL

Juniorii de la CS Barcău Nuşfalău, în cantonament la Academia Csikszereda


Campioana Sălajului la juniori A1 se va pregăti timp de o săptămână la Miercurea Ciuc, unde va susţine şi câteva jocuri de pregătire. Echipa din Nuşfalău se va deplasa în stagiul de pregătire cu 24 de jucători, dar şi cu trei antrenori


De mai bine de 10 ani, CS Barcău Nuşfalău dă ora exactă în fotbalul juvenil din Sălaj, astfel că formaţia antrenată de Adrian Damian şi Ciprian Grecu are în palmares nu mai puţin de nouă titluri de campioană a Sălajului. Pe lângă această realizare, CS Barcău Nuşfalău a avut prestaţii foarte bune şi în fazele naţionale, iar ultima performanţă s-a reşit în vara anului trecut, când campioana Sălajului a ajuns la turneul semifinal, unde s-a duelat cu Universitatea Cluj, CS Ineu şi Victoria Carei, având prestaţii foarte bune în toate cele trei jocuri. Din vară, CS Barcău Nuşfalău a devenit şi mai puternică, după ce în staff a fost cooptat şi Rudolf Stanciu, cel care s-a ocupat de juniorii de la CS Crasna, cu care Nuşfalăul s-a luptat la titlu în sezonul trecut.

În această stagiune, formaţia de pe Valea Barcăului pare să nu aibă adversar în lupta pentru primul loc, iar după un tur de campionat ocupă fotoliul de lider, având 4 puncte avans faţă de CS Ileanda. Juniorii de la Nuşfalău nu au pierdut niciun meci în prima parte de campionat, dar vor să fie şi mai bine pregătiţi în retur. Astfel, campioana Sălajului va avea ocazia să se pregătească săptămâna viitoare tocmai la Academia Csikszereda din Miercurea Ciuc, acolo unde şi-a programat un stagiu de pregătire din 20 şi până în 27 ianuarie.

Acest stagiu a fost “aranjat” de către Rudolf Stanciu, cel care se află în relaţii foarte bune cu oficialii de la  Academai Csikszereda, unde anul trecut în iarnă a fost într-un cantonament şi cu juniorii de la CS Crasna. Delegaţia Nuşfalăului pentru acest cantonament va fi compusă din 24 de jucători, dar şi cei trei antrenori, Adrian Damian, Ciprian Grecu şi Rudolf Stanciu.

În stagiul de pregătire, CS Barcău Nuşfalău va beneficia de cele mai bune condiţii, dar va susţine şi câteva jocuri amicale cu juniorii U 17 şi U 18 de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, dar şi cu juniorii A1 de la AFC Odorheiu Secuiesc.

“Vom avea tot ce ne trebuie pentru pregătire şi avem deja planificate şi trei jocuri amicale, însă vor mai fi programate unul sau chiar două jocuri. Acest cantonament a fost pus la cale de Rudolf Stanciu, care se află într-o colaborare cu cei de la Miercurea Ciuc. Noi am mai avut stagii de pregătire cu juniorii, însă doar pe plan local. Sperăm să ne pregătim cât mai bine şi să fim într-o formă cât mai bună în retur. Ca în fiecare an, obiectivul nostru este să câştigăm campionatul, dar ne propunem să ajungem cât mai departe şi în fazele naţionale”, ne-a declarat antrenorul Adrian Damian.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL