Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou – preşedintele AJF Sălaj:  “Ce am promis în campania de acum 4 ani am realizat în proporţie de 80%”


Actualul conducător vreau un nou mandat de președinte, iar unul dintre obiectivele sale este ca Sălajul să aibă din nou echipă de Liga a III-a


Daniel Sabou a devenit preşedintele AJF Sălaj în februarie 2015, reuşind să câştige alegerile cu 26 de voturi, faţă de 19 cât a obţinut Ioan Onicaş, fostul purtător al ecusonului FIFA. În campania de acum 4 ani, Daniel Sabou a venit în faţa membrilor afiliaţi cu un program de revitalizare a fotbalului sălăjean, iar după doi ani de mandat, preşedintele AJF Sălaj a şi declarat într-un interviu acordat ziarului nostru că jumătate din ce a promis a şi realizat.

La finalul primului său mandat, Sabou este de părere că a reuşit să îşi îndeplinească 80% din acel proiect.

Fostul fotbalist din Liga 1 a fost primul care şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte şi unul dintre obiectivele sale pentru mandatul 2019 – 2023 este ca Sălajul să aibă din nou echipă în Liga a III-a.

“Din punctul meu de vedere, ce am promis în campania de acum 4 ani am şi realizat în proporţie de 80%. Ne dorim să continuăm proiectele pe care le avem în derulare cu Federaţia Română de Fotbal, iar  scopul meu este ca Sălajul să aibă din nou o echipă de Liga a III-a. Toţi trebuie să ne unim şi să formăm o echipă de Liga a III-a, fiindcă în Sălaj avem mulţi jucători talentaţi. Juniorii trebui să aibă continuitate  şi eu sper să readucem Sălajul pe harta fotbalistică şi de ce nu, peste câţiva ani să avem reprezentantă chiar la Liga a II-a”, ne-a declarat Daniel Sabou.

Actualul preşedinte nu a părut deloc deranjat de faptul că mai are un contracandidat pentru şefia AJF Sălaj şi plin de fair-play, Daniel Sabou a precizat că fiecare candidat are şansa lui. “Nu vreau să vorbesc despre contracandidatul meu sau să intru în polemici. Consider că fiecare are şansa lui. Este foarte bine că a mai existat o persoană care şi-a depus cadidatura pentru funcţia de preşedinte. Membrii afiliaţi vor fi cei care vor decide cine va conduce AJF Sălaj în următorii 4 ani”, a mai spus Daniel Sabou, care a vorbit şi despre cei patru candidaţi pentru funcţiile de vicepreşedinte.

“Dintre candidaţii pentru funcţia de vicepreşedinte, toţi pot veni cu un plus. Marius Paşca   este un om de fotbal, la fel şi Marius Cozma, în timp ce Horaţiu Bogar are experienţa celor 4 ani de vicepreşedinte. De altfel, domnul Nicolae Danciu a mai fost vicepreşedinte la AJF. Membrii afiliaţi vor decide care sunt persoanele cele mai potrivite să ocupe cele două funcţii”, a precizat actualul preşedinte.

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL