Connect with us

JUNIORI

Cadeții de CSS Zalău, lideri în Seria D!


Echipa de volei a Clubului Sportiv Școlar Zalău a bifat la finalul săptămânii trecute a V-a victorie din actuala ediție de campionat și au urcat pe prima poziție în clasament


Campionatul Naţional de volei rezervat categoriei de vârstă cadeţi a programat sâmbătă şi duminică jocurile din cadrul celei de-a VII-a etape.

În cadrul acestei runde cadeţii de la CSS Zalău au evoluat pe teren propriu şi au primit vizita echipei LPS Bihorul Oradea.

Chiar dacă spre deosebire de ultimii trei ani nu au mai efectuat stagiu de pregătire între tur şi retur, sălăjenii au practicat un joc bun în primul joc oficial din 2019.

Cu un joc foarte bun la blocaj şi foarte exacţi în atac, Cristian Pop şi colegii săi nu le-au dat prea multe şanse bihorenilor în jocul de sâmbătă şi au încheiat socotelile în minim de seturi obţinând toate cele trei puncte puse în joc.

Cu 4 victorii de 3 puncte, o victorie de două puncte şi o înfrângere, CSS Zalău ocupă prima poziţie în clasamentul seriei D a campionatului naţional, dar are cu două jocuri mai mult  disputate decât CNE LAPI Dej al cărei joc din cadrul acestei runde a fost reprogramat pentru data de 23 ianuarie.

”O victorie muncită şi meritată. Băieţii s-au mobilizat foarte bine şi au făcut foarte puţine greşeli. Îmi doresc să reuşească şă-şi păstreze aceeaşi concentrare şi la următoarele  jocuri. Suntem aproape de turneul semifinal, dar pentru a ajunge cât mai sus în ierarhia naţională trebuie să jucăm toate meciurile cu exactitatea pe care am avut-o azi (n.r. sâmbătă, 12 ianuarie). Felicit băieţii pentru dăruire şi părinţii pentru susţinerea oferită!”, ne-a spus prof. Horea Giurgiu, la finalul partidei.

În runda următoare, programată pe 27 ianuarie, CSS Zalău are etapă liberă astfel că următorul joc oficial este programat pe data de 10 februarie, tot la  Zalău, când Cristian Pop şi compania vor primi vizita echipei LPS Bistriţa.


CSS Zalău – LPS Bihorul Oradea 3 – 0 (20, 20, 16)


Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 16 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI