Connect with us

CUPELE EUROPENE

Nuno Miguel Araujo – jucător Benfica Lisabona: ”Am meritat calificarea. Am fost mai concentraţi şi mai puternici”


Voleibalistul a precizat că echipa sa a avut un meci mult mai greu în returul de la Zalău, însă până la urmă este de părere că Benfica s-a calificat pe merit în faza următoare a Cupei Challenge


 Pentru al doilea sezon la rând, Volei Municipal Zalău părăseşte Cupa Challenge după ce este eliminată de Benfica Lisabona. În stagiunea trecută, portughezii au câştigat în prima fază cu 3 – 1 şi 3 – 2, iar acum în optimi Benfica s-a impus şi mai clar, astfel că în tur a trecut cu 3 – 0 de Volei Municipal, ca în returul de miercuri să câştige cu 3 – 1 şi la Zalău.

Acest joc a fost mai dificil pentru portughezi, mai ales în primul set, iar acest lucru l-a recunoscut şi Nuno Miguel Araujo.

”Ne-am aşteptat la un meci dificil, deoarece ştiam că echipa din Zalău este una de valoare. Chiar dacă am câştigat în meciul tur cu 3 – 0, aici am avut parte de un meci foarte greu. Totuşi, ştiam ce avem de făcut şi cred că am făcut o treabă bună. Am fost mai concentraţi şi mai puternici în momentele importante şi cred că am meritat această calificare. Sunt foarte bucuros pentru echipă, pentru jucători şi ţin să-i felicit pe toţi”, a declarat Nuno Miguel Araujo.

Şi antrenorul Marcel Matz a recunosct că în primul set, echipa sa a avut unele dificulăţi.

”În primul set jocul nostru nu a fost foarte bun, însă pe parcurs am făcut ajustările necesare şi acum putem să ne gândim la meciul următor”, a afirmat tehnicianul de la Benfica.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE