La fiecare început de an, FRH desemnează cei mai buni hanbalişti şi handbaliste din Ligile Naţionale interne, masculin şi feminin, precum şi pe cei mai buni handbalişti şi handbaliste români/românce, indiferent de campionatele în care evoluează


Federaţia Română de Handbal a dat publicităţii clasamentul laureaţilor anului 2018. Începând din anul 2006, FRH onorează, la fiecare încpeut de an, în baza voturilor exprimate de antrenorii din ligile naţionale, cei mai buni sportivi care evoluează în campionatele României, precum şi pe cei mai buni jucători români, indiferent de ţara în care evoluează aceştia.

După cum era şi de aşteptat, cea mai bună handbalistă româncă din Liga Florilor a fost desemnată Cristina Neagu (CSM Bucureşti), care a fost desemnată şi cea mai bună handbalistă româncă din 2018. Oarecum previzibil, având în vedere prestaţiile şi performanţele pe care le reuşeşte Cristina Neagu, an de an.

În 2018, alături de CSM Bucureşti, Neagu a cucerit Liga Florilor şi Cupa României, dar şi medaliile de bronz în Liga Campionilor şi medaliile de argint în Supercupa României.