Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţia are noi sesizări în cazul Tudor Niream


Minorul de 15 ani care a dispărut la finalul lunii noiembrie ar fi fost văzut în mai multe judeţe din ţară, dar şi în Sălaj. Deocamdată, însă, aceste sesizări nu s-au putut confirma de poliţie


Aproape două luni au trecut de când zălăuanul Tudor Niream a dispărut de la casa bunicilor din satul Recea.

În această perioadă, minorul este căutat în toată ţara, ba chiar şi în străinătate.

Au existat mai multe sesizări, dar niciuna nu s-a confirmat.

În ultimele zile, pe adresa Poliţiei au venit alte sesizări în ce priveşte prezenţa sălăjeanului.

Din păcate, persoana lui Tudor a devenit un fel de “fantomă” ce bântuie prin toată România, atâta timp cât oameni din diferite zone ale ţării l-ar fi văzut, dar nimeni nu a putut spune cu exactitate prezenţa sa acolo.

“Au existat noi sesizări, în ce priveşte prezenţa lui Tudor Niream, dar acestea nu s-au confirmat. Am avut sesizări din Sălaj, dar şi din judeţe aflate în Sudul şi Estul României! Nimic clar. Oricum, ancheta se află în desfăşurare şi se cercetează orice indiciu”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

Între timp, rudele copilului dispărut au venit cu o nouă ipoteză.

Astfel, Horia Călin Niream – unchiul lui Tudor – a avut un mesaj dur către o persoană anume, care l-ar fi luat cu forţa sau de bună voie din aproapierea casei bunicilor săi.

 

Semnalmentele minorului:  

Înălțime: aproximativ 1,70 m, constituție atletică, păr șaten spre blond, ochi căprui. Nu prezintă semne particulare.

La momentul plecării de acasă, minorul era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre Niream Tudor sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze Poliția prin apelul de urgență 112.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj