Connect with us

CUPELE EUROPENE

FOTO. Internaţionalul Cristian Bartha a ieşit în evidenţă cu o tunsoare specială în meciul cu Benfica!


Chiar înaintea jocului retur din optimile Cupei Challenge, internaţionalul s-a tuns la ceafă în forma unei mingi de volei. Dacă la acest capitol voleibalistul a impresionat, în teren, Bartha a jucat modest, iar evoluţia s-a ştearsă l-a nemulţumit pe antrenorul Nikolay Jeliazkov


Unul dintre cei mai valoroşi voleibalişti din România este Cristian Bartha, care în vară a ajuns la Volei Municipal Zalău, după ce a câştigat eventul cu Tricolorul Ploieşti.

În acest sezon, Bartha a adus un plus în jocul grupării de sub Meseş, însă nu şi la meciul retur din optimi cu Benfica Lisabona, când a avut o evoluţie modestă, iar acest lucru l-a deranjat pe antrenorul Nikolay Jeliazkov.

“Cred că am luptat în primul set şi am jucat un volei de calitate şi am reuşit să îl câştigăm în faţa unui adversar puternic. În setul secund, am făcut mai multe greşeli la preluare, iar Cristian Bartha nu a fost suficient de bun în acest joc, ei au jucat foarte bine şi după aceea a fost foarte greu să mai revenim”, a spus antrenorul bulgar, după ce echipa sa a pierdut cu 3 – 1 manşa retur a optimilor Cupei Challenge.

Dacă sub fileu a avut o evoluţie modestă, Cristian Bartha a ieşit în evidenţă cu noul său look, astfel că el s-a tuns la ceafă în forma unei mingi de volei.

Jucătorul şi-a făcut noua frizură  la un salon din Zalău, iar iniţiativa i-a aparţinut soţiei sale.

”Tunsul a durat în jur de o oră și jumătate. A fost ideea soției mele, Charlotte. E pentru prima dată când am făcut un desen, dar am vrut să vin cu un look nou în 2019, la primul meci al sezonului”, a declarat Cristian Bartha pentru Doarvolei.ro.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE