Connect with us

HANDBAL

Ion Crăciun – antrenor Corona Braşov : “HC Zalău e foarte bună pe teren propriu, dar şansele sunt egale”


Tehnicianul se aşteaptă la un joc greu sub Meseş, dar este optimist că echipa sa poate obţine victoria pe terenul Zalăului


Seria infernală continuă pentru HC Zalău, care vineri va susţine al patrulea meci în decurs de 12 zile. Şi de această dată, echipa lui Tadici va avea de înfruntat un adversar redutabil, este vorba de Corona Braşov, formaţie care ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Naţionale.

Înaintea acestui joc, braşovenii sunt optimişti, iar antrenorul Ion Crăciun speră ca echipa sa să obţină toate punctele puse în joc, deşi este conştient că pe terenul lui HC Zalău se câştigă foarte greu.

“Ne aşteaptă un joc greu. Ştim foarte bine echipa Zalăului, dar încercăm să obţinem victoria, chiar dacă la Zalău este foarte greu să câştigi. Cred că şansele sunt egale, dar la ora jocului echipa care găseşte soluţiile cele mai bune, inspiraţia şi determinarea cea mai bună va avea câştig de cauză. Echipa Zalăului este foarte bună pe teren propriu, dar vom vedea la ora jocului cine va fi mai bun. Avem şi unele probleme de lot şi nu vom putea conta pe Georgiana Ciuciulete, care s-a accidentat în meciul trecut. Pentru noi este o pierdere, fiindcă este o jucătoare care nu o prea poţi suplini. Noi am disputat în acest an doar un joc, în timp ce HC Zalău vine două două partide, dar nu cred că este un avantaj pentru noi. Adversarele sunt în priză şi nu cred că se pune problema de oboseală, fiindcă Liga Naţională s-a reluat doar de o săptămână”, ne-a declarat Ion Crăciun.

Partida dintre HC Zalău şi Corona Braşov se dispută vineri, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL