Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou vs Doru Matei în bătălia pentru şefia fotbalului sălăjean


Actualul preşedinte îl va avea ca şi adversar la alegerile din 26 ianuarie pe conducătorul de la Sporting Zalău – Doru Matei – cel care ani buni fost arbitru în ligile superioare, iar în momentul de faţă este observator federal


Fotbalul sălăjean se pregăteşte de alegeri, Adunarea Generală Extraordinară având loc în 26 ianuarie de la ora 11.00, în sala festivă a Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău.

Au mai rămas mai puţin de două săptămâni până când se vor şti persoanele care vor conduce destinele fotbalului sălăjean în următorii 4 ani, însă până vinerea trecută numele celor care vor candida pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte era un mister.

Doar Daniel Sabou şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte de când a şi fost publicată data alegerilor, în timp ce alţi candidaţi s-au lăsat pe ultima sută de metri.

Au fost multe “voci” care spuneau că Ioan Onicaş sau Dan Costin vor intra în cursa pentru funcţia de preşedinte, însă până la urmă niciunul dintre cei doi nu şi-a depus candidatura. A apărut un alt nume “surpriză”, astfel că în ultima zi de depunere a dosarelor, Doru Matei şi-a depus candidatura.

Pentru funcţia de vicepreşedinte a existat un mai mare interes şi s-au înregistrat patru candidaturi. Este vorba de cea a lui  Marius Paşca (managerul de la Dumbrava Gîlgău), Horaţiu Bogar (conducătorul de la Silvania Cehu Silvaniei şi vicepreşedinte al AJF Sălaj), Nicolae Danciu (observator în cadrul AJF) şi Marius Cozma (fostul căpitan de la Armătura Zalău).

Luni a avut loc şi o şedinţă a Comisiei de Validare a candidaturilor, iar toate dosarele au fost validate. În aceste condiţii, campania electorală a putut începe,  iar în această perioadă cei doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte vor veni în faţa membrilor afiliaţi cu proiecte şi planuri pentru următorul mandat.

Şi cele patru persoane care şi-au depus candidatura la funcţia de vicepreşedinte au planuri să aducă îmbunătăţiri, iar în materialul care urmează, iubitorii fotbalului sălăjean pot afla viziunea fiecărui candidat asupra dezvoltării fotbalului sălăjean.

Declaraţii de la fiecare candidat la funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte la AJF Sălaj, în ziarul Sportul Sălăjean din 16 ianuarie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL