Connect with us

MINIFOTBAL

Minerul Sărmăşag, prezentă din nou la Memorialul “Radu Gog”


Fosta grupare ce a activat cu succes ani la rând în Divizia C s-a reunit din nou pentru a participa la ediţia a XV-a a evenimentului caritabil organizat în memoria fostului arbitru Radu Gog


După mai bine de 10 ani de pauză, Minerul Sărmăşag s-a reunit şi a participat la ediţia din 2015 a Memorialului “Radu Gog”, spre încântarea publicului care susţinea echipa la meciurile din Divizia C, când sălăjenii se duelau cu CFR Cluj. Au urmat prezenţe şi la ediţiile din 2016 şi 2017, iar anul trecut, din diverse motive, Minerul nu a putut participa.

Însă, acest lucru s-a schimbat pentru ediţia de anul acesta, iar fost echipă divizionară a revenit în prim plan.

Astfel, Minerul Sărmăşag a fost repartizată în Grupa G de la Memorialul “Radu Gog”, alături de Simex Şimleu Silvaniei şi Tunyogi Catering. Astfel, iubitorii fotbalului i-au putut urmări “la lucru” pe foştii jucători ai grupării conduse de Ionică Gordan precum Marius Paşca, Alexandru “Duţu” Pop, Cristian Crişan, Daniel Tăut, Szanto Andras sau Csalanos “Ecsi” Ioan.

În cadrul grupei, Minerul Sărmăşag a trecut la pas de Tunyogi Catering şi s-a luptat cu Simex Şimleu, echipă pentru care au evoluat foştii jucători de la Mobila Şimleu, echipă cu care Sărmăşagul a avut numeroase dueluri aprige în Divizia C.

La Şimleu i-am putut revedea pe Eugen Crişan, Gergely Arpad sau Petho Tiberiu, care au  încântat publicul prin evoluţiilor lor. În meciul direct cu Minerul Sărmăşag, Simex Şimleu s-a impus cu 1 – 0, iar şimleuanii nu s-au mai oprit până în finala competiţiei, pe care aveau să o piardă împotriva echipei Vulturii Dej.

Oricum, cei mai câştigaţi au fost cei prezenţi în sală, pentru că au avut ocazia să vadă din nou în acţiune foşti jucători cu numeroase prezenţe în Divizia C sau chiar Divizia B.

Chiar dacă Minerul Sărmăşag a ieşit încă din faza grupelor, nu a fost supărare mare, astfel că jucătorii, alături de soţii s-au prezentat la repriza a III-a la Cabana Brădet, alături de fostul conducător Ionică Gordan.


Minerul Sărmăşag: Gheorghe Mărcuş – Lorincz Ervin, Marius Paşca,  Claudiu Cornaci, Cristian Crişan, Florin Opre, Ioan Meleg, Alexandru Pop, Daniel Tăut, Csalanos Ioan, Szanto Andras, Florin Morar, Gligor Ţurcaş, Doru Matei şi Ioan Onicaş. Delegat: Ionică Gordan


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in MINIFOTBAL