Connect with us

DIVERSE

FOTO. Goluri multe în prima zi de la Memorialul “Radu Gog”. REZULTATELE COMPLETE


În debutul ediţiei a XV-a a tradiţionalei competiţii caritabile de fotbal în sală s-au jucat şapte meciuri în care s-au înscris nu mai puţin de 40 de goluri, o medie de peste 5 goluri pe meci


Vineri, în sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” din Zalău a debutat ediţia cu numărul 15 a Memorialului “Radu Gog”, competiţie caritabilă în cadrul căreia are loc un turneu de fotbal în sală, o licitaţie de tricouri ale unor sportivi consacraţi, dar şi o tombolă.

Competiţia de minifotbal a stârnit interesul zălăuanilor şi nu numai, aceştia venind în număr mare la sală pentru a asista la partidele programate în cadrul turneului. În prima zi, nu mai puţin de şapte meciuri au fost programte, iar spectatorii au avut ce vedea.

În cele şapte jocuri disputate azi s-au înscris nu mai puţin de 40 de goluri, adică o medie de peste cinci goluri pe meci.

Cea mai categorică victorie din prima zi a fost obţinută de Dia Guard Cipricom, care a trecut cu 6 – 1 de Dream Team, în timp ce victoria celor de la TDI în faţa celor de la ACS Cavalerii a fost cea mai spectaculoasă, având în vedere că TDI a fost condusă cu 2 – 0, dar a avut puterea să revină pe tabelă.

Turneul de minifotbal continuă şi sâmbătă la sala de sport a LPS “Avram Iancu”, acolo unde sunt aşteptaţi cât mai mulţi spectatori.


Rezultatele întregistrate în prima zi de la Memorialul “Radu Gog”:

ACS Cavalerii – Tenaris 2 – 1

Sporting Zalău – Info Plus 5 – 1

Minerul Sărmăşag – Tunyogi Catering 4 – 0 (Old-Boys)

Old Boys Info Plus – Michelin 5 – 2 (OB)

Dia Guard Cipricom – Dream Team 6 – 1

ACS Cavalerii – TDI 3 – 5

Cetatea B. – FS Grup 3 – 2


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE