Connect with us

FOTBAL

Candidat surpriză pentru funcţia de preşedinte la AJF Sălaj


La fel cum s-a întâmplat şi în urmă cu patru ani, în ultima zi în care candidaţii îşi puteau depune dosarul pentru şefia fotbalului sălăjean a apărut şi un al doilea candidat. Astfel, Daniel Sabou se va lupta cu Doru Matei pentru funcţia de preşedinte la AJF Sălaj


În aproximativ două săptămâni, fotbalul sălăjean se pregăteşte să-şi aleagă noul conducător. Astfel, până vineri la ora 12.00, cei care au dorit să-şi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte la AJF Sălaj a trebuit să o facă. La fel şi în cazul celor care îşi doresc funcţia de vicepreşedinte la AJF Sălaj pentru următorii patru ani.

În ultimele zile s-au vehiculat mai multe nume posibile pentru aceste funcţii, însă, am ajuns la ziua de vineri, iar termenul limită de depunere al dosarelor au expirat.

Prin urmare, am ajuns şi la ceva concrete, liste finale cu cei care şi-au depus candidatura.

„La ora 12.00 s-a încheiat activitatea, iar pentru funcţia de preşedinte şi-au depus dosarele domnul Sabou Daniel şi domnul Matei Doru Dionisie. Pentru funcţia de vicepreşedinte şi-au depus candidatura în ordine, domnul Bogar Horaţiu, Cozma Marius, Danciu Nicolae şi Paşca Marius. Aceste dosare au fost înregistrate la timp, iar luni va avea loc şedinţa Comisiei de Validare”, ne-a spus Leontin Moga, secretarul AJF Sălaj.

Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri va avea loc, sâmbătă, 26 ianuarie.

Mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 16 ianuarie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL