Connect with us

Ştiri din Sălaj

Detalii uluitoare despre dispariția lui Tudor


Unchiul minorului dispărut de acasă la finalul lunii noiembrie vine cu o ipoteză: Tudor a fost luat cu forţa sau de bună voie de o persoană adultă şi care în acest moment ne râde în faţă!? “Sunt conştient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de aface cu dispariţia lui Tudor, şi care într-un fel sau altul, se ţine la curent cu cazul”, a subliniat Horia Călin Niream


A trecut mai bine de o lună şi jumătate de la dispariţia tânărului din Zalău, iar autorităţile nu au reuşit însă să aducă la lumină măcar amănunte, care să ducă la o pistă adevărată.

În cele 45 de zile, în care nimeni nu mai ştie nimic despre minorul de 15 de ani, singurele amănunte date de poliţie au fost în ce priveşte modul în care Tudor a plecat de la casa bunicilor din satul Recea. “Aici nu este vorba de o dispariţie, ci de o plecare voluntară”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

Horia Călin Niream – unchiul lui Tudor – crede că nici această ipoteză nu poate rămâne în picioare.

Mai mult, fratele tatălui lui Tudor crede că minorul a fost luat cu forţa de o persoană adultă, care l-a închis undeva şi care se află la curent cu cazul!?

Printr-o postare pe reţelele de socializare, unchiul minorului a avut un mesaj dur la adresa respectivei persoane care are legătură cu dispariţia misterioasă a lui  Tudor.

Stabilit acum în Spania, Horia Călin Niream face un apel către acea “creatură infectă” să îndrepte lucrurile, care l-a “smuls” din sânul familiei pe Tudor, paralizând cu frică nişte părinţi iubitori, care voiau să facă viaţa mai bună pentru un copil cu o imaginaţie mai mare decât orizontul.

Mai mult, reprezentantul familiei Niream o provoacă pe respectiva persoană să iasă la lumină şi să spună tot ce s-a întâmplat.

“Mesaj pentru cine vede. 44 de zile după dispariţia lui Tudor Niream. În ultimele săptămani s-au aflat voci cerând informaţii personale şi chiar acuzând familia lui Tudor că nu dau amănunte despre caz. Înţeleg firea omului de a digera o poveste cu belşug de amănunte dar să nu uităm că e vorba de viaţa unor oameni care peste noapte şi fără avertisment s-au trezit fără mezinul familiei. Mi se face greaţă când mă gândesc la ce s-a întâmplat şi nu pot dori acest lucru nici unui duşman. Scriu aceste cuvinte complet conştient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de aface cu dispariţia lui Tudor, şi care într-un fel sau altul, se ţine la curent cu cazul! Eşti o jigodie de om, în orice circumstanţe, acum nu mai contează dacă Tudor a plecat cu tine cu forţa sau de bună voie. Dacă spun că eşti om e chiar prea mult, eşti doar mizeria care rămâne după ce tragi apa. Ai paralizat cu frică părinţi iubitori care vroiau să facă viaţa mai bună pentru un copil cu o imaginaţie mai mare decât orizontul. Te provoc , dacă mai ai o fărâmă de umanitate şi vrei să îndrepţi lucrurile, să ieşi la lumină cu ce s-a întâmplat!”, este mesajul dur al lui Horia Călin Niream, unchiul lui Tudor.


Semnalmentele minorului:  

Înălțime: aproximativ 1,70 m, constituție atletică, păr șaten spre blond, ochi căprui. Nu prezintă semne particulare.

La momentul plecării de acasă, minorul era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre Niream Tudor sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze Poliția prin apelul de urgență 112.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj