Connect with us

FOTBAL

Încep tensiunile dinaintea alegerilor. Marius Stana: “Nu mi se pare fair-play cum a procedat AJF Sălaj”


Preşedintele vicecampioanei Rapid Jibou spune că niciun oficial al Asociaţiei Judeţene de Fotbal nu a anunţat echipele din Liga a IV-a şi Liga a V-a despre faptul că alegerile au fost programate mai repede şi potenţialii candidaţi la funcţiile de conducere nu pot să se pregătească în condiţii normale


Biroul Executiv al AJF Sălaj s-a întrunit în 21 decembrie şi a hotărât ca Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri să aibă loc pe 26 ianuarie.

Programarea alegerilor i-a luat prin surprindere pe unii conducători din fotbalul sălăjean.

Chiar dacă comunicatul a fost postat pe site-ul AJF-ul pe 26 decembrie (chiar în a doua zi de Crăciun) – adică  cu o lună înainte de alegeri – foarte puţină lume a ştiut acest lucru.

Nemulţumit de data şi de modul cum s-a dat publicităţii comunicatul cu privire la Adunarea Generală Extraordinară a fost şi preşedintele de la Rapid Jibou, Marius Stana.

“Nu credeam că alegerile vor fi atât de repede. Am rămas şi eu surprins, fiindcă nimeni nu ne-a informat şi nu ne-a anunţat. Să fim serioşi, toată lumea a avut alte treburi de Sărbători, nu se urmărească site-ul AJF- ului. Nu mi se pare fair-play cum s-a procedat. Chiar la gala fotbalului l-am întrebat pe domnul Daniel Sabou despre alegeri, însă nu mi-a dat un răspuns. Eu credeam că vor fi prin luna mai, fiindcă se şi pot amâna cu 3 luni, dar poate domnul Daniel Sabou şi-a făcut o strategie şi ne-a luat prin surprindere”, a declarat Marius Stana.

Preşedintele clubului Rapid Jibou speră ca la alegeri să fie doi candidaţi pentru ca membrii afiliaţi să poată alege persoana cu cel mai bun proiect.

“Mi-ar plăcea să fie o competiţie pentru funcţia de preşedinte şi să fie doi candidaţi. Fiecare să aibă proiectul lui şi să vedem care este mai bun. În momentul de faţă nu prea există transparenţă, iar multe taxe s-au mărit”, a mai spus conducătorul grupării de pe Someş.

De precizat că, până la această oră, singura persoană care şi-a anunţat oficial candidatura este preşedintele în exerciţiu, Daniel Sabou.

“Voi candida pentru a obţine un nou mandat şi a duce mai departe munca începută. Vrem să continuăm proiectele care sunt în derulare, iar scopul meu în următorul mandat este ca Sălajul să aibă din nou o echipă de Liga a III-a. Avem fotbal de masă în judeţ şi sunt mulţi juniori talentaţi, care trebuie să aibă unde să facă pasul spre o echipă de eşalon superior”, a precizat Daniel Sabou.

Mult mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 9 ianuarie. Tot atunci, puteţi vedea şi numele vehiculate pentru funcţia de preşedinte al AJF Sălaj.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL