Connect with us

MINIFOTBAL

Se fac ultimele înscrieri la Memorialul “Radu Gog”


Înscrierile la evenimentul caritabil au intrat pe ultima sută de metri, iar marţi este programată şedinţa cu delegaţii echipelor înscrise 


Asociaţia Club Sportiv Cavalerii, vă invită la o nouă ediție a Memorialului „RADU GOG”, care va fi organizată de către A.C.S. Cavalerii Zalău în colaborare cu Primăria Municipiului Zalău şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj.

Ediția a XV-a a tradiționalei competiții caritabile se va desfășura in perioada 11–13 ianuarie, în sala de sport a Liceului Sportiv „Avram Iancu” Zalău, la categoriile Open și Old Boys.

În lotul echipelor înscrise la categoria Open se vor putea regăsi maxim doi jucători, care au evoluat în ultimele șase luni în Ligile 1, 2 și 3 la fotbal, sau Liga 1 la futsal, în timp ce la Old-Boys pot evolua jucătorii născuți în anul 1980 sau mai în vârstă.

Înscrierile se fac telefonic la numerele 0741.033239 sau 0757.616934, numărul participantelor fiind limitat, iar taxa de înscriere fiind de 400 lei. Ședința cu delegații, în cadrul căreia se va stabili și programul competiției, va avea loc în data de 8 ianuarie, începând cu ora 19.00, la Restaurantul Silvania.

– Accesând linkul acesta puteți găsi situația la zi a echipelor înscrise!

Pe lângă competițiile de minifotbal, în cadrul evenimentului se va organiza și tradiționala licitație de tricouri, dar și tombola care la această ediție la primele trei premii va avea câte o minge oficială de joc, Adidas Finale. Mai multe detalii despre echipele înscrise, licitația de tricouri și tombolă, veți putea găsi în periada următoare pe pagina oficială de facebook a competiției, „Memorialul RADU GOG”.

– Accesțnd linkul acesta, puteți găsi situația la zi a tricourilor scoase spre licitare și ofertele actuale!

Cine a fost Radu Gog?

Radu Gog s-a născut în 19 iunie 1978, a fost absolvent al Liceului Pedagogic ,,Gheorghe Şincai”, al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii ,,Babeş-Bolyai“ Cluj-Napoca (anul 2000) şi al masteratului în Relaţii Internaţionale (anul 2002).

Era înscris la cursurile de doctorat în Integrarea României în Europa. Ca arbitru, şi-a început activitatea ca stagiar în 1995, iar un an mai târziu a obţinut categoria a II-a. În 1999 a trecut cu brio examenul pentru categoria I, iar din 2000 a făcut parte din lotul arbitrilor divizionari. A arbitrat peste 300 de partide de fotbal, dintre care 40 în Divizia C.

S-a remarcat pe plan profesional, dar şi sportiv, unde era considerat unul dintre cei mai talentaţi arbitri din cadrul Comisiei Judeţene a Arbitrilor Sălaj. Vârsta şi calităţile sale îl recomandau ca pe un adevărat arbitru de perspectivă.

Din păcate, toate visurile acestui tânăr plin de virtuţii s-au năruit în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2003, când a fost victima unui tragic accident de circulaţie petrecut în localitatea Ciumărna, de lângă Zalău.

Ca un omagiu adus fostului lor coleg, membrii A.C.S. Cavalerii Zalău organizează la începutul fiecărui an o competiţia de minifotbal, Memorialul “Radu Gog”.

Această acţiune prilejuieşte, pe lângă comemorarea şi depanarea unor amintiri cu Radu, şi desfăşurarea unei importante acţiuni caritabile prin care este ajutată familia Gog: soţia Nadia şi cele două fiice, Andrada (17 ani) şi Raluca (16 ani, care s-a născut după decesul tatălui său!).

Comisia de Organizare, Zalău, 07.01.2019

Tel: 0740156221

Tel: 0741033239

Email: memorialulradugog@gmail.com

Facebook: facebook.com/memorialulradugog

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL