Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou, primul care intră în “cursa” pentru un nou mandat de preşedinte al AJF Sălaj


“Vrem să continuăm proiectele care sunt în derulare, iar scopul meu în următorul mandat este ca Sălajul să aibă din nou o echipă de Liga a III-a”, a spus actualul preşedinte al AJF Sălaj


Alegerile de la AJF Sălaj vor avea loc pe 26 ianuarie, iar candidaturile pentru funcţia de preşedinte se pot depune până vineri, în 11 ianuarie, cu 15 zile înainte de Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri. Până în momentul de faţă un lucru este clar, Daniel Sabou – actualul preşedinte – a şi anunţat că va candida pentru a obţine un nou mandat pentru funcţia de preşedinte.

“Voi candida pentru a obţine un nou mandat şi a duce mai departe munca începută. Vrem să continuăm proiectele care sunt în derulare, iar scopul meu în următorul mandat este ca Sălajul să aibă din nou o echipă de Liga a III-a. Avem fotbal de masă în judeţ şi sunt mulţi juniori talentaţi, care trebuie să aibă unde să facă pasul spre o echipă de eşalon superior”, ne-a declarat Daniel Sabou, cel care ocupă funcţia de preşedinte al AJF Sălaj din februarie 2015.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL