Connect with us

Ştiri din Sălaj

Trei incendii în două zile în Sălaj. O femeie a suferit arsuri şi a ajuns la spital


Începutul de an a debutat în Sălaj cu câteva incendii, astfel că joi şi vineri pompierii militari au intervenit la stingerea flăcărilor la trei gospodării din Sălaj, mai exact în Giurtelecu Şimleului (comuna Măerişte), Dioşod (comuna Hereclean) şi Drighiu (comuna Halmăşd). A existat şi o victimă, care a fost transportată la spital


Joi dimineaţa, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la anexa (camera centralei) unei case din localitatea Giurtelecu Şimleului.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile). Au ars aproximativ 4 mp din acoperişul anexei.

Tot în cursul zilei de joi, la ora 17.14, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Dioşod.

Cauza probabilă de incendiu a fost nişte scăpări de gaze de la racordul unei butelii.

Au fost deteriorate o serie de bunuri, aparatură electrocasnică, iar proprietara (o femeie de 64 de ani) a suferit arsuri superficiale la nivelul nasului şi s-a intoxicat cu fum.

Victima a fost transportată de către un echipaj SMURD la spital.

Mai apoi, vineri în jurul prânzului, în jurul orei 13.19, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Drighiu.

Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum necurăţat de funingine, arzând circa 3 mp material lemnos din jurul acestuia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj