Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un clujean fără permis a fost prins la volan de două ori în nici două săptămâni!?


Înainte de Crăciun şi imediat după Revelion, un tânăr de 21 de ani din Cluj a fost prins de poliţiştii sălăjeni în timp ce rula cu autoturismul pe drumurile publice, fără ca el să posede carnet de conducere. Acum, teribilistul riscă să ajungă după gratii


Pentru un tânăr de 21 de ani din judeţul Cluj, legile sunt luate doar la mişto.

Astfel nu putem spune despre clujeanul care în nici două săptămâni a fost surprins de poliţiştii sălăjeni la volan, deşi el nu poseda carnet de conducere!?

Astfel, pe data de 19 decembrie 2018, tânărul din judeţul vecin a fost depistat în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean DJ 108G, prin localitatea Cizer.

Din verificările efectuate de oamenii legii din Sălaj au dus la faptul că şoferul de ocazie nu posedă permis de conducere.

Ca şi cum nu ar fi de ajuns, teribilistul a călcat pe bec din nou.

În noaptea de 1 spre 2 ianuarie, în jurul orei 1.00, Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe Drumul Județean 191 E, prin localitatea Ban.

Surpriză! La volan se afla acelaşi tânăr de 21 de ani din județul Cluj!

Pentru cele două infracţiuni, s-a întocmit dosar penal, iar clujeanul riscă să ajungă după gratii!

Aşadar, în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

“Conform Codului Penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Acesta nu este şi singurul caz din Sălaj, în care poliţiştii au identificat persoane care au încălcat legea.

De exemplu, pe Drumul Naţional 1 H, o căruţă a fost implicată într-un accident rutier. Vezi AICI mai multe pe acest subiect.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj