Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj a şi programat data ALEGERILOR!


Întrunit în data de 21 decembrie 2018, Comitetul Executiv al AJF Sălaj a stabilit ca Adunarea Generală Extraordinară de alegeri să aibă loc pe 26 ianuarie 2019, de la ora 11.00, în sala festivă a Casei Municipale de Cultură din Zalău


Anul 2019 începe cu o ştire importantă pentru toată suflarea fotbalistică din judeţul Sălaj, având în vedere că deja AJF Sălaj a şi stabilit data când vor avea loc alegerile pentru funcţia de preşedinte, vicepreşedinţi şi membrii din Comitetul Executiv pentru mandatul 2019 – 2023!

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, AJF Sălaj a lucrat intens, iar în data de 21 decembrie s-a întrunit Comitetul Executiv, care a stabilit ca Adunarea Generală Extraordinară de alegeri să aibă loc pe 26 ianuarie 2019, de la ora 11.00, în sala festivă a Casei Municipale de Cultură din Zalău!

Comunicatul şi Ordinea de zi a fost publicată pe site-ul oficial, chiar în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie,  la ora 19.24. Acest lucru lasă  loc de multe interpretări, cu atât mai mult cu cât deciza a fost publicată după 5 zile de întrunirea Comitetului Executiv al AJF Sălaj, care a avut loc pe 21 decembrie!

De precizat că s-au respectat prevederile din statutul AJF Sălaj, însă aproape nimeni nu a ştiut despre aceste hotărâri ale membrilor Comitetului Executiv, mai ales că pe site-ul oficial, la comunicate, a fost dat un titlu care nu spunea nimic: “Convocator”, publicat înaintea unor anunţuri de felicitare. Mai mult, această postare nu a fost publicată pe pagina oficială de facebook a AJF Sălaj, acolo unde putea avea mult mai multă vizibilitate!

Conform statutului, candidaturile pentru funcţia de preşedinte şi vicepreşedinţi se pot depune până în 11 ianuarie, adică cu 15 zile înainte de alegeri, astfel că cei interesaţi trebuie să se mişte rapid pentru întocmirea dosarelor, deoarece mai au la dispoziţie doar o săptămână!

Convocator

Publicat in data de 26-12-2018, la ora 19:24

În conformitate cu art. 27 din statutul AJF Salaj,Comitetul Executiv al AJF Salaj întrunit în ședința din 21.12.2018, convoacă Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri membrilor afiliați ai Asociației Județene de Fotbal pentru data de 26.01.2019,de la ora 11:00 ,in sala festiva a Casei Municipale de Cultura Zalau.În cazul in care nu se întrunește cvorumul,Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri va avea loc a doua zi,in 27.01.2019.

Ordinea de zi este următoarea:

1. Constatarea întrunirii cvorumului.

2. Aprobarea ordinii de zi.

3. Alocuțiunea Președintelui AJF Sălaj.

4. Desemnarea a 3 persoane pentru intocmirea procesului verbal.

5. Desemnarea scrutatorilor și a Comisiei de validare a votului.

6. Afilieri si dezafilieri.

7. Prezentarea bilantului contabil.

8. Prezentarea sintezei Comisiei de Cenzori si aprobarea acestuia prin vot.

9. Alegerea președintelui,vicepreședinților și a membrilor Comitetului Executiv, respectiv ligii a 4-a, liga a 5-a,copii și juniori.

10. Propuneri spre aprobare a functiei de secretar general,trezorier,presedinte CJA,presedinte Comisia de Cenzori.

11. Aprobarea hotararii Adunării Generale Extraordinare de alegeri.

12. Diverse

– Conditiile de participare sunt mentionate in art. 36 din statutul AJF Salaj.

– Candidaturile pentru functia de presedinte si vicepresedinti,se pot depune pana cu 15 zile calendaristice inainte de data alegerilor.

Pentru orice informații suplimentare, secretariatul AJF Sălaj va oferă toate detaliile.

COMITETUL EXECUTIV AL AJF SĂLAJ

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL