Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cu ajutorul unui pistol, un sălăjean a ameninţat o fată să întreţină relaţii sexuale!


Bărbatul a luat-o la ocazie pe tânăra ce dorea să ajungă la casa bunicilor din comuna Tihău, dar şoferul s-a abătut de la drum şi într-o parcare din comuna Bălan a violat-o pe adolescenta în vârstă de 19 ani


O tânără în vârstă de 19 ani a trăit un mare coşmar, chiar înaintea Sărbătorilor de Iarnă, când a fost obligată să întreţină relaţii sexuale.

Originară din comuna Surduc, adolescenta s-a mutat în Portugalia încă de când era copilă.

În luna decembrie, ea a revenit în ţară pentru Sărbătorile de Iarnă.

Pe data de 17 decembrie, domnişoara se afla în municipiul Zalău şi dorea să meargă la bunica ei, care locuieşte în satul Tihău (comuna Surduc).

Ea a stat la ocazie şi un bărbat a oprit şi a invitat-o în autoturism. Din câte se pare, şoferul maşinii locuieşte în Jibou, acolo unde acesta trebuia să se şi oprească.

După mai multe discuţii cu tânăra, conducătorul auto a spus că va face un efort şi că o va duce el până la casa bunicilor…

La un moment dat, şoferul s-a abătut de la drum şi s-a oprit într-o parcare din localitatea Gîlgău Almaşului (comuna Bălan), undeva spre Grădina Zmeilor.

Mai mult, conducătorul auto a luat în mână un pistol şi a ameninţat-o pe tânără, obligând-o să întreţină relaţii sexuale.

Conform poliţiştilor sălăjeni, bărbatul a reuşit să o violeze pe fată, după care a dus-o cu maşina până în apropierea casei bunicii.

“La data de 17 decembrie, în jurul orei 18.00, Poliția a fost sesizată, prin plângere, de către o adolescentă de 19 ani despre faptul că, în timp ce se deplasa cu o mașină de ocazie, pe direcția Jibou- Tihău, conducătorul autoturismului s-a abătut de la drum, iar într-o parcare din localitatea Gîlgău Almașului sub amenințarea cu un pistol (armă care nu este supusă autorizării), a obliga-o să întrețină relații sexuale cu acesta. După comiterea faptei șoferul a condus victima până în apropiere de locuința bunicilor”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat și prins.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Gîrbou.

Totodată, a fost găsită şi arma, este vorba de un pistol de… jucărie, dar care semăna cu o armă adevărată!

După trei zile de cercetări, autorul faptei a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

Vineri, 21 decembrie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele bărbatului, instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a violatorului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj