Connect with us

Ştiri din Sălaj

În prag de Crăciun, un bătrân a murit în flăcări, după un violent incendiu


Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă, pe raza comunei Măerişte, acolo unde o casă s-a mistuit în totalitate de flăcări. Un bătrân imobilizat la pat a fost găsit carbonizat


Duminică dimineaţa, în jurul orei 8.00, mai mulţi săteni din localitatea Giurtelecu Şimleului văzut fum şi flăcări la o gospodărie în care locuia un bărbat în vârstă, imobilizat de mult timp la pat.

Cineva a sunat la 112, iar la faţa locului au fost trimise echipaje de pompieri de la Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei.

Aflaţi la faţa locului, pompierii militari s-au luptat cu flăcări care au cuprins casa în totalitate.

După aproximativ o jumătate de oră, incendiul a fost lichidat şi au făcut demersurile pentru ca flăcările să nu se extindă la imobilele din apropiere.

Din păcate, pompierii militari nu au mai putut face nimic pentru persoana aflată în casă, este vorba despre un bărbat în vârstă de 86 de ani.

Astfel, bătrânul a fost găsit carbonizat.

“Incendiul de la Giurtelecu Şimleului s-a manifestat pe întreaga suprafaţă a casei, este vorba de o suprafaţă de aproximativ 80 mp. Din păcate, în interiorul locuinţei se afla o persoană imobilizată la pat, care a decedat”, a menţionat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt de la ISU Sălaj.

Tragedia vine cu o zi înaintea ajunului Crăciunului.

După primele informaţii, victima era o femeie. Până la urmă, însă, a fost vorba despre un bărbat ce locuia singur în casă.

În curtea gospodăriei locuia şi fiica sa şi soţul, într-o casă alăturată.

Din păcate, astfel de evenimente au mai avut loc în acest an în judeţul Sălaj şi chiar pe raza comunei Măerişte.

Astfel, acum patru luni, în localitatea Cristelec, un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit în propria-i casă, după un incendiu violent.

Vezi AICI mai multe pe acest subiect.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj