Connect with us

CUPELE EUROPENE

Volei Municipal Zalău joacă ultimul meci din 2018, în Portugalia


Gruparea de sub Meseş susţine mâine seară manşa tur din optimi cu Benfica Lisabona, grupare cu care s-a mai duelat şi în sezonul trecut al Cupei Challenge


Marţi, ora 22.30 (ora României), Sports Hall Benfica din Lisabona:

Benfica Lisabona – Volei Municipal Zalău

După o “dublă” victorie cu 3 – 0 în 16-zecimi în faţa Stelei, Volei Municipal Zalău s-a calificat la pas în optimile Cupei Challenge, unde se va duela cu Benfica Lisabona. Va fi o reîntâlnire cu gruparea portugheză în această competiţie europeană, după ce în sezonul trecut, cele două formaţii s-au mai duelat în 16-zecimi.

Atunci Benfica a avut câştig de cauză şi s-a impus cu 3 – 1 pe teren propriu, iar în returul de la Zalăul a câştigat cu 3 – 2.

De data aceasta, Volei Municipal Zalău pare să aibă mai multe şanse, având şi un lot mai valoros, dar şi moral bun, după ce a trecut deja de două grupări, Buducnost Podgorica şi Steaua Bucureşti.

Şi Benfica şi-a început sezonul european tot din prima fază, în care a trecut de Pafiakos Pafost (Cipru) după o “dublă” victorie cu 3 – 0. În 16-zecimi, gruparea din Portugalia s-a duelat cu Iraklis din Grecia, însă nici de data aceasta nu a avut emoţii şi ambele meciuri le-a câştigat cu 3 – 0.

Partida tur din optimi are loc marţi, în Portugalia, de la ora 22.30 (ora România), în timp ce jocul retur se va disputa pe 16 ianuarie 2019 de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Zalău.

Această “dublă” manşă va fi una mai specială pentru Miroslav Gradinarov de la Volei Municipal Zalău, care în sezonul trecut a evoluat pentru Benfica, grupare cu care a ajuns până în sferturile Cupei Challenge.

Învingătoare “dublei” manşe dintre Benfica Lisabona şi Volei Municipal Zalău se va califica în sferturi unde va întâlni echipa calificată din “dubla” Belogorie Belgorod (Rusia) şi Omonia Nicosia (Cipru).

Să mai spunem că partida de mâine din Portugalia va fi ultima din acest an pentru Volei Municipal Zalău, după care voleibaliştii antrenaţi de Nikolay Jeliazkov vor avea o scurtă vacanţă cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.

Programul optimilor din Cupa Challenge:

Benfica Lisabona – CS Volei Municipal Zalău

Belogorie Belgorod (Rusia) – Omonia Nicosia (Cipru)

Haasrode Leuven (Belgia) – Hapoel Yoav Kfar Saba (Israel)

Stade Poitevin (Franţa) – Perungan Pojat (Finlanda)

Fonte Azores (Portugalia)  – Draisma Dynamo (Olanda)

Piyango Ankara (Turcia) – Sporting Lisabona (Portugalia)

Savo Kuopio (Finlanda) – Calcit Volley Kamnik (Slovenia)

Steaua Roşie Belgrad (Serbia) – Vero Volley Monza (Italia)

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE