Connect with us

Ştiri din Sălaj

Mai mulţi copaci au căzut pe drumurile din Sălaj


Din cauza vremii nefavorabile din ultimele 48 de ore, pompierii sălăjeni s-au confruntat cu mai multe cazuri în care copacii s-au prăbuşit pe partea carosabilă. În special pompierii de la Garda Ileanda, care au intervenit la nu mai puţin de cinci cazuri, în mai puţin de 24 de ore


Vremea grea s-a abătut asupra întregii ţării, iar judeţul Sălaj nu face excepţie, iar în ultimele 48 de ore, din cauza ninsorii abundente mai multe drumuri au rămas blocate, fie din cauza stratului mare de zăpadă, fie din cauza viscolului, mai mulţi copaci au căzut pe carosabil.

În ultimele 24 de ore nu mai puţin de patru astfel de evenimente au avut loc, la toate fiind nevoie de intervenţia Gărzii de pompieri Ileanda. Primul eveniment a avut loc la ieşirea din localitatea Căpâlna, spre judeţul Cluj, pe Drumul Naţional 1 C, fiind nevoie de intervenţia Gărzii Ileanda.

Azi-dimineaţă, în jurul orei 6.40, pompierii au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru degajarea unui copac de pe partea carosabilă la ieşire din localitatea Ileanda, spre Dăbăceni.

Tot în zona localităţii Dăbăceni, de această dată la ieşire spre localitatea Rus, pompierii de la Garda Ileanda au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe şosea.

Un copac a căzut pe partea carosabilă şi în localitatea Bârsău Mare, lângă o pensiune. La fel ca şi în precedentele două cazuri, a intervenit Garda Ileanda pentru a elibera carosabilul.

Un alt eveniment neplăcut a avut loc şi în Zalău.

Astfel, duminică după-amiază, mai multe crengi ale unui brad din faţa Spitalului Judeţean Zalău s-au desprins şi au căzut peste o maşină aflată în parcare. A intervenit Detaşamentul de pompieri Zalău pentru a înlătura crengile.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj