Connect with us

TENIS

Ioana Lung, pe tabloul principal la Naţionale


Tenismena de la Palatul Copiilor Zalău a avut parte de ghinion la tragerea la sorţi şi a dat peste una dintre favoritele competiţiei. Astfel, după e a participat şi în calificări, tânăra sportivă nu a mai avut aceleaşi forţe şi pe tabloul principal


La începutul acestei săptămâni, la Bucureşti a avut loc Campionatul Naţional Individual de Iarnă U 14, competiţie ce se încadrează pentru sezonul 2019.

Întrecerea s-a desfăşurat atât la băieţi, cât şi la fete, însă judeţul nostru a fost reprezentat doar pe tabloul feminin, acolo unde a ajuns Ioana Lung.

Sportiva pregătită de Mihai Anca la Palatul Copiilor Zalău a fost nevoită să treacă de un meci în calificări pentru a ajunge pe tabloul principal.

Astfel, pentru a ajunge pe tabloul de 32, Ioana Lung s-a duelat cu Cezara But de la ACS Sergiu Carp Tennis Club. Duelul a fost câştigat de sportiva de la Palatul  Copiilor Zalău, scor 7 – 6 (3), 6 – 0.

Însă, ajunsă pe tabloul principal, Ioana Lung a dat peste Carmen Herea de la LPS-CSS Constanţa, favorita numărul 8 a competiţiei. Chiar dacă jocul a fost unul foarte disputat, ce s-a întins pe durata unei ore şi jumătate, constănţeanca a gestionat mai bine finalurile game-urile şi în cele din urmă s-a impus în două seturi, sălăjeanca noastră părăsind prematur competiţia.

Însă, în sport, orice eşec trebuie privit ca şi o lecţie învăţată, iar, la cum o ştim pe Ioana Lung, data viitoare va reuşi să obţină un rezultat mult mai bun şi mai aproape de valoarea sa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS