Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a câştigat Cupa Slatinei. REZULTATELE şi CLASAMENTUL


Gruparea antrenată de Gheorghe Tadici a înregistrat trei victorii din tot atâtea meciuri, cu CSM Slatina, Dacia Mioveni şi SCM Craiova, astfel că a încheiat turneul pe primul loc cu maxim de puncte


Nu mai puţin de 11 meciuri amicale va susţine HC Zalău în perioada de pregătire, iar trei dintre ele s-au disputat în cadrul Cupei “Slatinei”, primul turneu de pregătire din această iarnă la care a participat echipa lui Tadici.

La turneul organizat vineri şi sâmbătă, la Slatina, gruparea de sub Meseş a avut o prestaţie foarte bună, astfel că a câştigat toate partidele.

În primul joc, HC Zalău s-a impus la limită în faţa echipei gazdă – CSM Slatina, scor 28 – 27, după care tot vineri a avut loc partida cu Dacia Mioveni. În faţa grupării din liga secundă, zălăuancele au câştigat la pas, iar scorul final a fost 30 – 22.

Gruparea de sub Meseş a făcut un meci reuşit şi cu deţinătoarea Cupei EHF – SCM Craiova, pe care a învins-o la o diferenţă de patru goluri, 27 – 23.

Cu trei victorii din tot atâtea meciuri, HC Zalău s-a clasat pe primul loc, urmată de CSM Slatina, în timp ce podiumul a fost închis de SCM Craiova.

La final, organizatorii au acordat şi premii individuale. Cea mai tehnică jucătoare a fost desemnată Andreea Ianaşi de la SCM Craiova, cel mai bun portar a fost Lăcrimioara Stan de la CSM Slatina, în timp ce golghetera competiţiei a devenit Ana Marina Vacariu de la Dacia Mioveni.

 

Rezultatele înregistrate la Cupa “Slatinei”:

SCM Craiova – Dacia Mioveni 22 – 19

CSM Slatina – HC Zalău 27 – 28

HC Zalău – Dacia Mioveni 30 – 22

CSM Slatina – SCM Craiova 25 – 23

HC Zalău – SCM Craiova 27 – 23

CSM Slatina – Dacia Mioveni 30 – 23

Clasament final:

1. HC Zalău 9p.

2.CSM Slatina 6p.

3.SCM Craiova 3p.

4.Dacia Mioveni 0p.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL