Connect with us

FOTBAL

Ciprian Brata s-a întors încrezător de la lotul naţional

Juniorul Silvaniei a fost convocat la o acţiune a lotului naţional Under 19. "ncepând din 17 februarie, împreună cu selecţionata României, mijlocaşul Silvaniei a efecuat un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de la Mogoşoaia, după care a participat la turneul amical “Caput Mundi”, găzduit în capitala Italiei, Roma.

"n Peninsulă, România a susţinut trei partide. După o înfrângere cu 1 – 0 în faţa Greciei, au urmat două succese în faţa Angliei (2 – 0) şi Sloveniei (1 – 0). Brata a fost utilizat în toate partidele, fiind chiar titular în disputa cu reprezentativa Albionului! “A fost o experienţă frumoasă pentru mine, la un turneu în care s-a dat şansa fiecărui jucător convocat, să-şi demonstreze calităţile. Eu sper ca evoluţiile mele să-i fi convins  pe selecţioneri. Printr-o pregătire bună, în continuare, şi o evoluţie remarcabilă la echipa de club, sper să fiu convocat şi la următoarele acţiuni”, ne-a declarat fotbalisttul, după revenirea la |imleu.

El s-a alăturat colegilor la începutul acestei săptămâni, iar acum se pregăteşte din nou sub comanda lui Dacian Nastai. Tehnicianul nu va putea conta, însă, pe serviciile sale la meciul cu Dacia Mioveni, fiind suspendat. Practic, pentru internaţionalul de juniori a fost un ghinion acela că meciul de la Turnu Severin (în care el ar fi absentat oricum) nu s-a disputat, iar suspendarea a rămas activă pentru următoarea rundă.

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL