Connect with us

Ştiri din Sălaj

În doar trei zile, poliţiştii sălăjeni au reţinut 20 de permise de conducere


Polițiștii sălăjeni au intervenit la 81 de evenimente la care au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține siguranța publică. De asemenea, polițiștii au aplicat 570 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au reținut permisele a 20  de șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic


În perioada 10 – 13 decembrie, la nivel judeţean, poliţiştii au acţionat în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost constatate 44 de infracţiuni, din care trei la regimul circulaţiei rutiere (conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis), 18 infracţiuni contra persoanei (omor, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă etc.), 16 infracţiuni contra patrimoniului (furturi, distrugeri, tentativă la infracţiunea de furt), iar diferenţa au constituit alte fapte.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, polițiștii au aplicat şi 570 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 138175 lei, pentru neregulile constatate.

Totodată, au fost reținute 20 de permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj