Connect with us

Feminin

Gala Fotbalului Feminin, la prima ediţie


Pentru prima dată, performerele din acest an din fotbalul feminin românesc vor fi premiate într-un cadru festiv ce va avea loc la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, luni, 17 decembrie de la ora 19.00


În ultimii ani, fotbalul feminin din România a cunoscut o vizibilă ascensiune. Campionatele au devenit mai puternice, performanţele echipelor naţionale au fost din ce în ce mai bune şi senioarele chiar au fost aproape de o calificare la un turneu final.

Toate aceste eforturi merită apreciate şi în acest an, fotbalistele care s-au remarcat vor fi premiate într-o gală organizată în premieră şi dedicată numai fotbalului feminin.

Evenimentul va avea loc luni, 17 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca.

În cadrul galei vor fi acordate premii pentru cea mai bună jucătoare a anului, cele mai bune jucătoare din ligile inferioare (Liga 2 – seria 1, seria 2 şi Liga 3 – seria 1, seria 2, seria 3). Însă, se vor acorda premii şi pentru cele mai bune jucătoare din fiecare generaţie, 2000 – 2005.

Premiile se vor acorda în funcţie de rezultatul voturilor acordate de toţi preşedinţii de cluburi, antrenorii echipelor de club şi cei de la loturile reprezentativelor României.

Este o premieră pentru fotbalul feminin organizarea unei asemenea festivități și mă bucur că putem premia în acest format cât mai multe sportive reprezentative pentru noi, cei implicați în acest sport. Pe de altă parte, consider că intrăm într-o normalitate, aceea de a arata că ne prețuim și ne respectăm valorile. Această primă ediție sprijinită de toți cei din cadrul FRF sper să aducă prezența a cât mai multi spectatori, care să ne încurajeze pe noi, cei care organizăm evenimentul și să susțină performanțele acestor sportive”, a declarat Alin Cioban, președintele Comisiei de Fotbal Feminin și reprezentantul acestui segment fotbalistic în Comitetul Executiv.

Să spunem că premierea va fi realizată de Mihai Stoichiţă, director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal şi de Ciprian Paraschiv, manager dezvoltare fotbalistică FRF.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin