Connect with us

Sporturi

Pugiliştii de la CSM Zalău participă la o competiţie internaţională


O delegaţie formată din trei sportivi ai clubului de la poalele Meseşului şi antrenorul Adrian Popuţea se va deplasa în “capitala” Bihorului pentru ediţia a III-a a Cupei “Alexandru Jur”


După două gale reuşite, Memorialul “Viorel Burde” de la Şimleu Silvaniei şi Cupa “Meseş” de la Zalău, pugiliştii de la CSM Zalău se deplasează la finalul săptămânii în Oradea, pentru a participat la ediţia cu numărul 3 a Cupei “Alexandru Jur”.

Ediţia din acest an va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, în incinta sălii Gym Mar Strong şi adună la start pugiliştii proveniţii de la şapte cluburi, unul chiar din Ungaria. Gala va începe de la ora 14.00.

Cluburile prezente la această competiţie sunt DVSC Debrecen, CSM Zalău, CS Voinţa Cluj, Box Club Gilău, Box Ruben Stoia Arad, ASCS Gym Mar Strong Oradea şi BC Holod. CSM Zalău participă la această gală cu o delegaţie formată din trei sportivi.

La juniori, Denis Stoica la 66 de kilograme şi la tineret, Paul Magdaş la 91 de kilograme şi Darius Forai la +91 de kilograme.

Cei trei vor fi însoţiţi de antrenorul Adrian Popuţea.  “Alexandru Jur este prietenul meu, a fost sparingpartener şi este o persoană dedicată 24 / 24 ore boxului.

La ediţia din acest an, CSM Zalău îşi propune testarea sportivilor de vârf ai secţiei pentru a stabili obiectivele pentru 2019”, ne-a declarat Adrian Popuţea, înaintea competiţiei din Oradea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi