Connect with us

MINIFOTBAL

O nouă ediţie a Cupei CLT “Sport Your Life”, la Baza Sportivă Onix


Competiţia are loc de vineri şi până duminică, la Baza Sportivă Onix Traian, unde vor participa  12 echipe care vor avea în componenţa lotului doar jucători tineri


Chiar dacă meciurile din acest an din Liga A s-au terminat şi a mai rămas de jucat doar o restanţă, finalul de săptămână va fi tot unul plin şi atractiv, având în vedere că la Baza Sportivă Onix Traian va avea loc ediţia de iarnă a Cupei CLT “Sporty Your Life” dar şi jocurile din etapa XIII-a a Ligii B.

Cât despre competiţia organizată de Consilul Local al Tinerilor să spunem că s-au înscris 12 echipe,  care la tragerea la sorţi de miercuri, de la ora 17.00 vor fi repartizate în trei grupe de câte patru formaţii.

Meciurile din grupe vor începe vineri, la ora 14.00, iar în sferturi se vor califica primele două clasate din fiecare grupă, cât şi cele mai bune două echipe de pe locurile trei.

Această ediţie a competiţiei este destinată jucătorilor U 19 născuţi în anul 1999 sau mai tineri, însă fiecare echipă va putea avea în lot şi maxim doi jucători U 21.

Trebuie menţionat că această competiţie a devenit una tradiţională, care se organizează atât vara, cât şi iarna, iar având în vedere că există un interes pentru practicarea minifotbalului între tineri, din primăvară ACS Onix ar putea organiza şi un campionat de tineret.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL