Connect with us

Ştiri din Sălaj

CRIMĂ ÎNGROZITOARE în SĂLAJ. Un bărbat şi-a ucis soţia cu sânge rece


Oribilul scenariu desprins parcă dintr-un film de groază a avut loc în comuna Marca, luni, 11 decembrie. Tocmai fiica şi-a găsit mama zăcând fără suflare şi plină de sânge într-o cameră din locuinţa părintească


O crimă oribilă a avut loc luni, 11 decembrie, într-o gospodărie situată în localitatea Marca, din comuna cu acelaşi nume. Gospodăria este situată chiar la periferia localităţii.

În jurul orei 14.30, o femeie a sesizat Poliţia despre faptul că mama sa, în vârstă de 64 de ani, din comuna Marca, se află căzută într-o cameră a locuinţei, iar pe îmbrăcăminte se află mai multe pete de sânge.

Echipa complexă, formată din procuror, ofiţer specialist în investigaţii criminale şi ofiţer criminalist, s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat că victima era decedată, persoana bănuită de comiterea faptei fiind soţul victimei.

Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost arestat preventiv şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Să spunem că bărbatul acuzat de comiterea oribilei crime a fost angajat ani buni la Schela de la Suplacu de Barcău, acolo unde lucra pe un utilaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj