Connect with us

ARTE MARTIALE

O nouă ediţie de succes a Cupei “Moş Nicolae” la Şimleu Silvaniei


Tradiţionala competiţie de karate a ajuns la ediţia cu numărul 13, iar zeci de copii de la CS Omega şi Clubul Copiilor din Şimleu, precum şi sportivi de la CS Coste Jibou s-au bucurat de pachete dulci primite de la Moşu’


La finele săptămânii trecute, mai exact joi, cu ocazia Sfântului Nicolae, la Şimleu Silvaniei a avut loc o competiţie de karate. De fapt, nu orice competiţie de karate, ci chiar Cupa “Moş Nicolae”, o întrecere devenită tradiţională şi care în acest an a ajuns la cea de-a 13-a ediţie.

Competiţia a fost organizată de CS Omega, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj şi în parteneriat cu Primăria oraşului Şimleu Silvaniei.

La fel ca de fiecare dată, zeci de copii de la CS Omega şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei s-au întrecut în diverse meciuri la diferite categorii, iar în final au fost răsplătiţi  cu diplome şi tricouri.

În premieră, la această competiţie au luat parte şi copii de la CS Coste Jibou, club recent înfiinţat.

Totuşi, cei mici s-au bucurat şi mai mult, când în Sala de Sport “Măgura” din Şimleu Silvaniei şi-a făcut apariţia “Moş Nicolae”, care le-a împărţit micuţilor pachete cu dulciuri.

“Alături de noi la această competiţie au fost sportivii de la CS Coste din Jibou, un club tânăr, care face parte din familia noastră. Moşul a venit cu sacul plin, dar pe lângă diplome şi premii dulci, a oferit harnicilor karateka şi tricouri tematice, să le amintească de cei 100 de ani de România Mare. La mulţi ani România! Felicitări copii!”, a spus Gheorghe Pop, antrenor CS Omega Şimleu Silvaniei.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE