Connect with us

HANDBAL

Junioarele III de la CSS Zalău au pierdut cu liderul, dar rămân pe locul 6


Micuţele handbaliste pregătite de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae nu au reuşit să furnizeze surpriza etapei şi să-i administreze prima înfrângere liderului CSS 2 Baia Mare, pierzând duelul la 24 goluri diferenţă


La finalul săptămânii trecute, CSS Zalău a avut parte de cel mai dificil test din acest sezon, întâlnind pe teren propriu liderul incontestabil, CSS 2 Baia Mare, maramureşencele având o linie de clasament perfectă cu 11 victorii din tot atâtea posibile.

Ultimul succes obţinut de echipa din Baia Mare a fost obţinut sâmbătă, 8 decembrie, chiar în Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” Zalău, acolo unde s-au duelat cu CSS Zalău.

La gruparea din judeţul Maramureş a ajuns şi sălăjeanca Ştefania Mocuţ, cea care a evoluat pentru prima dată împotriva fostei echipe.

Sigur, diferenţa dintre cele două echipe este evidentă, având în vedere că şi pretenţiile sunt diferite, iar băimărencele s-au instalat la conducere încă din start, pentru ca încet-încet diferenţa de pe tabelă să crească din ce în ce mai mult.

Până la pauză, liderul CSS 2 Baia Mare avea avantaj de 11 goluri, scor 21 – 10, iar până la final, acest avantaj a crescut considerabil, scor 39 – 15.

Însă, în ciuda acestui eşec, CSS Zalău rămâne în continuare pe locul 6 în clasament, având 17 puncte, cu două mai mult decât CS Atletik Satu Mare, formaţie ce a pierdut la trei goluri diferenţă confruntarea de la CS Phoenix Baia Mare.

În celelalte jocuri disputate în această etapă, Pegasus Târgu Mureş s-a impus categoric în deplasare în duelul cu LPS Târgu Mureş, scor 54 – 8, CSS Sighişoara a trecut dramatic, 40 – 39 de ACS Alpha Oradea, iar Arsenal Tăureni a câştigat cu 37 – 22 duelul cu CSS Viitorul Cluj.

În următoarea etapă, CSS Zalău se va deplasa la Cluj, pentru duelul cu CSS Viitorul din 15 decembrie. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate.


CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 15 – 39 (10 – 21)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL