Connect with us

DIVIZIA A1

Nikolay Jeliazkov, după victoria de la Câmpia Turzii:“Am pus multă presiune la serviciu şi nu ne-am subestimat adversarul”


Tehnicianul de la Volei Municipal Zalău a fost fericit pentru cele 3 puncte şi pentru faptul că elevii săi au tratat jocul cu seriozitate, chiar dacă au întâlni penultima clasată


Volei Municipal Zalău a reuşit a şaptea victorie consecutivă de 3 puncte în campionat, după ce sâmbătă s-a impus şi pe terenul celor de la CSM Câmpia Turzii. Deşi a întâlnit penultima clasată, gruparea de sub Meseş a tratat partida cu seriozitate, astfel că în final a obţinut o victorie cu scorul de 3 – 0.

De rezultatul final, dar mai ales de cum au abordat jocul elevii săi s-a declarat mulţumit şi antrenorul Nikolay Jeliazkov.

 “În primul rând sunt fericit pentru victorie şi pentru faptul că am câştigat trei puncte. Pentru noi a fost foarte important să nu subestimăm echipa gazdă, să intrăm în teren şi să jucăm aşa cum ştim noi. Echipa noastră este mai bună şi obiectivul nostru este diferit faţă de cel al formaţiei din Câmpia Turzii, aşa că pentru mine acesta a fost obiectivul principal să câştigăm toate cele trei puncte. Cred că am pus multă presiune la serviciu, nu au putut să-şi facă jocul şi ne-a ieşit strategia”, a spus Nikolay Jeliazkov pentru Ziarul 21.

Tehnicianul de la Volei Municipal Zalău a ţinut să remarce şi echipa adversă care este antrenată de zălăuanul Dan Remeş. Jeliazkov consideră că CSM Câmpia Turzii este o echipă bună care are loc în campionatul intern.

“Încă de începutul sezonului şi de la meciurile amicale pe care le-am jucat împotriva celor de la Câmpia Turzii, am văzut că este o echipă periculoasă, o echipă bună şi cred că are loc în campionatul intern, sunt sigur că va rămâne şi cred că alături de un asemenea public poate face mai mult pe viitor. Sper asta şi le doresc mult succes”, a mai spus antrenorul Zalăului.

Sursa: Ziarul 21

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1