Connect with us

Ştiri din Sălaj

Parlamentarii din Sălaj, față în față cu reprezentanții Patronatului din judeţ


Întâlnirea a avut loc vineri, la sediul Prefecturii, la care au fost prezenţii parlamentarii Lucian Bode, Seres Denes, Iuliu Nosa şi Liviu Balint, reprezentanţii de la Organizaţia Patronilor Sălaj, şi prefectul Florin Florian şi subprefectul Vegh Alexandru


Florin Florian – prefectul judeţului Sălaj, şi subprefectul Vegh Alexandru au participat, vineri, la invitaţia Organizaţiei Patronilor Sălaj, la o întâlnire cu parlamentarii din Sălaj.

„Întâlnirea de astăzi este organizată în ciclul întâlnirilor care s-au făcut în cele 16 judeţe semnatare ale protocolului care a fost semnat şi în judeţul nostru, în luna iulie. Scopul astei întâlniri este de stabili o colaborare cu parlamentarii Sălajului, astfel încât în forul legislativ al României, Parlamentul, să ajungă cele mai bune şi eficiente propuneri legislative pentru mediul de afaceri”, a precizat, la întâlnirea de vineri, Alin Buză, preşedintele Organizaţiei Patronilor Sălaj.

Acesta şi-a manifestat dorinţa ca întâlnirile să fie realizate periodic, cel puţin o dată la şase luni.

Cei patru parlamentari prezenţi – Lucian Bode, Seres Denes, Iuliu Nosa şi Liviu Balint – şi-au exprimat, la unison, disponibilitatea pentru dialog.

Aceştia au precizat că reprezentanţii patronatului pot veni cu propuneri legislative şi pot oferi sprijin de specialitate în susţinerea unor acte normative aflate în dezbatere.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj