Connect with us

DIVERSE

De ce merită să pariezi online? Specialiștii au răspuns

În era progresului tehnologic, numărul celor care pariază online crește pe zi ce trece, lucru care nu este deloc anormal, mai ales dacă este să ne gândim că pariorii profesioniști mizează exclusiv online. Cunoscătorii au dezvăluit faptul că pariurile online reprezintă o adevărată gură de oxigen pentru cei care speră ca într-o bună zi, să poată deveni pariori iscusiți, însă nici cei care pariază doar de dragul adrenalinei nu trebuie să neglijeze această formă de a paria. La pariuri online, cotele la care poate ajunge entuziasmul sunt greu de egalat, iar acest lucru se datorează numeroaselor facilități pe care le propun astăzi operatorii de pariuri sportive online de top. Iată câteva dintre punctele forte ale pariurilor online:

Ai parte de cele mai mari cote din piață!

Orice parior care își propune să-și îmbunătățească performanțele la pariuri sportive trebuie să monitorizeze valoarea cotelor pe care pariază. Casele de pariuri oferă cote diferite pentru aceleași pronosticuri, în special datorită faptului că mișcarea cotelor este direct influențată de fluxul de pariuri care sunt plasate la acea agenție. Așadar, cum părerile sunt întotdeauna împărțite, nu este de mirare dacă în anumite situații există chiar discrepanțe mari între cotele din ofertele agențiilor. De aceea, jucând online, pariorii nu se limitează la o singură agenție, ci se pot înregistra la toate casele de pariuri online de top, pentru a putea profita de fiecare dată de cele mai bune cote din piață.

Vezi meciuri și pariezi live

S-au dus vremurile în care pariorii erau dependenți de televizor. În zilele noastre, cei care vor să fie conectați la acțiunea din diverse sporturi și competiții, pot face acest lucru prin intermediul internetului. În plus, pe lângă abonamente și transmisiuni Pay-Per-View, casele de pariuri online difuzează în mod gratuit numeroase partide pentru utilizatorii înregistrați care au în cont fonduri care să echivaleze cu suma minimă acceptată pentru un pariu, care în cele mai multe cazuri este 0.5 RON. Și pe deasupra, cei care pariază online au acces și la pariuri live rapide, putând să mizeze pe sute de piețe, care mai de care mai interesante.

Închizi pariurile când vrei


Acesta este unul dintre punctele foarte ale pariurilor online. Funcția Cash Out a fost implementată recent la toate casele de pariuri online care se respectă și le permite utilizatorilor să închidă pariurile aflate în desfășurare, fie că este vorba despre bilete cu meciuri care nu au început sau de partide aflate în plină desfășurare, fără să mai fie nevoiți să investească fonduri suplimentare, cum era cazul înainte, când se plasa o contră manual de către jucător pentru a obține un rezultat similar. În plus, cu funcția Cash Out se pot opri chiar și biletele pe care sunt, să zicem, chiar și 4-5 meciuri în desfășurare, lucru care sub nici o formă nu putea fi făcut înainte, manual.

Poți revendica numeroase promoții avantajoase

Casele de pariuri online se întrec în a oferi bonusuri și tot felul de avantaje jucătorilor, în special pentru a-și atrage clientelă. Această concurență este însă benefică pentru pariori, care pe lângă bonusurile de bun venit, au acces la numeroase promoții semi-permanente, la cote mărite, pariuri gratuite, rambursări pentru pierderi la limită și așa mai departe. În zilele noastre, românii s-au obișnuit să caute chiar și bonus de la Betano fără depunere sau de la alte case de pariuri online, adică să primească fonduri cu care să poată paria, fără să fie nevoiți să facă o depunere în prealabil. Da, există și astfel de oferte la pariuri online!

Poți aplica orice strategie de pariuri inventată

Majoritatea strategiilor de pariuri sportive au fost inventate pentru a putea fi puse în practică în mediul online, însă asta nu înseamnă că trebuie să joci neapărat Easy Money, Martingale sau Fibonacci. Totuși, ai posibilitatea de a paria în cele mai bune condiții și nu ți se reține nici o taxă la plasarea biletelor și nici vreun impozit la cele câștigătoare, ci plătești numai impozitul cuvenit pe retragerile efectuate. Cel mai important este că dacă vrei să joci pariuri individuale, adică așa cum fac profesioniștii, numai jucând online poți spera să devii un parior iscusit.

Nu mai depinzi de tot felul de factori

Dacă ești prins în trafic și programul îți este dat peste cap, nu vei mai pierde ocazia de a paria pe meciurile care stau să înceapă, pentru că poți scoate telefonul din buzunar și plasa pariurile de îndată, oriunde te-ai afla. Nu mai depinzi nici de orarul unor agenții sau de coada care se formează la ghișeu seara, înainte de startul meciurilor de Europa League. Totodată, dacă afară este caniculă, plouă sau este viscol, nu trebuie să-ți faci curaj și să pierzi timp deplasându-te până undeva pentru a paria, pentru că poți face asta chiar și de acasă, din metrou sau de la serviciu, în timp ce ești în pauza de masă. În altă ordine de idei, dacă te afli într-o deplasare într-o țară străină și nu știi limba, nu trebuie să te chinui să deslușești ofertele operatorilor, ci poți paria la agenția ta preferată din România și exemplele pot continua.

Te lăsăm să descoperi celelalte motive pentru care pariurile online reprezintă cea mai bună alegere pentru pariorii din România, până atunci însă, îți urăm mult succes în cariera ta de parior!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE