Connect with us

FOTBAL

PE CAI MARI: Gabriel Vaşvari a marcat şi în meciul cu FCSB!


Zălăuanul a fost la înălţime în partida dintre Sepsi şi echipa lui Becali. După ce a deschis scorul, Vaşvari a trimis o pasă decisivă din care Florin Ştefan a făcut 2 – 0, ca mai apoi, în repriza secundă, mijlocaşul sălăjean să obţină şi o lovitură de la 11 m, din care Tandia a marcat pentru 3 – 0. 


Sepsi Sfântu Gheorghe a reuşit o victorie memorabilă miercuri seară cu FCSB, într-o partidă ce a contat pentru etapa a XVIII-a din Liga 1. Formaţia antrenată de Eugen Neagoe a trecut cu 4 – 2 de echipa lui Becali, după un joc controlat în totalitate, în care l-a un moment dat a condus şi cu 3 – 0!

La această victorie, zălăuanul Gabriel Vaşvari a avut o contribuţie esenţială, astfel că a reuşit să deschidă scorul în minutul 32. Patru minute mai târziu, Sepsi şi-a mărit avantajul prin reuşita de excepţie a lui Florin Ştefan, care a marcat cu călcâiul, după ce a primit o pasă în faţa porţii de la Vaşvari.

Mijlocaşul zălăuan a fost în centrul atenţiei şi în partea secundă când a obţinut un penalty, din care a marcat Tandia pentru 3 – 0. Finalul a fost disputat, după ce bucureştenii s-au apropiat la un gol, însă în prelungiri, Sepsi a făcut 4 – 2 şi a obţinut o victorie extrem de importantă în faţa unei candidate la titlu.

Trupa pregătită de Eugen Neagoe a urcat pe locul 5 după această victorie şi are şanse reale de a se califica în play-off.

Să mai spune că pentru Gabriel Vaşvari reuşita din meciul cu FCSB a fost a doua din acest campionat. Fotbalistul de 32 de ani a mai marcat şi în etapa trecută pentru Sepsi, în partida de la Iaşi, încheiată la egalitate, scor 1 – 1.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL