Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULUITOR. Un poliţist a devenit traficant de droguri


Agentul şef principal în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare cultiva cannabis în grădina domiciliului său şi vindea drogurile pe raza municipiului Satu Mare. Mai mult, printre clienţii săi se numără chiar şi o minoră de 16 ani. Şi mai mult de atât, poliţistul se folosea chiar şi de maşina poliţiei pentru a-şi vinde “marfa”. Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, ai structurilor de combaterea crimei organizate din Sălaj au ajutat la desfăşurarea unei acţiuni în urma căruia, poliţistul sătmărean a fost reţinut


În ziua de azi, cu greu ne mai poate surprinde ceva. Totuşi, în judeţul Satu Mare a avut loc un caz şocant, în care personajul principal a fost un poliţist. Cristian P., era agent şef principal în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare, iar ceea ce este surprinzător este faptul că agentul de poliţie a început să facă trafic cu droguri. Mai exact cannabis, provenit din cultura proprie.

Mai mult, acesta, conform adevărul.ro, a constituit un grup infracţional organizat, iar în perioada ianuarie – iunie 2017 vindea drogurile pe raza municipiului Satu Mare, în complicitate cu F. Jozsef, Iosif R., Marcel I., Pomjan R. şi Daniela T.. Printre cei cărora Cristian P., le-a vândut droguri se numără chiar şi o tânără de 16 ani. Conform aceleiaşi surse, poliţistul se folosea, uneori, chiar de maşina de poliţie pentru a-şi vinde marfa.

Toată această “nebunie” s-a oprit în luna iunie 2017, atunci când procurorii DIICOT Oradea – Biroul Teritorial Satu Mare, împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, ai structurilor de combaterea crimei organizate din Sălaj şi Maramureş, precum şi jandarmi şi poliţişti de frontieră au organizat o acţiune care s-a lăsat cu reţinerea a 11 persoane.

În cadrul acţiunii au avut loc descinderii la domicilul inculpaţilor, acolo unde s-au găsit diferite cantităţi de droguri. Poliţistul sătmărean a fost suspendat din funcţie şi arestat preventiv.

Însă, procesul a ajuns în faza publică abia luna trecută, când judecătorii au decis că rechizitorul întocmit de procurori şi probele strânse sunt legale, astfel că procesul a putut începe. Procurorii au decis timiterea în judecată a grupării, iar instanţa a decis să-l plaseze pe poliţist în arest la domiciliu.

Următorul termen de judecată al dosarului a fost stabilit pentru data de 19 decembrie.

Sursa: adevărul.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj