Connect with us

Ştiri din Sălaj

Festivalul interjudeţean “O stea s-a ivit” de la Năpradea a devenit o tradiţie


Evenimentul artistic organizat de Primăria şi Consiliul Local din Năpradea a ajuns la ediţia a IX-a, iar pentru acest an organizatorii au invitat grupuri artistice din Năpradea, Someş Odorhei, Benesat şi Jibou, dar şi invitaţi speciali


Autorităţile locale din comuna Năpradea se pregătesc de o nouă ediţie a Festivalului  interjudeţean “O stea s-a ivit”, dedicat Sărbătorilor de Iarnă.

Evenimentul va avea loc duminică, 9 decembrie, începând cu ora 14.00, la Căminul Cultural din centrul comunal.

Cu această ocazie, pe scenă vor urca grupuri de copii, tineri şi adulţi din Năpradea, Someş Odorhei şi Jibou, grupul de colindătoare din Năpradea, Clubul Copiilor din Jibou, Grupul de copii din Aluniş (comuna Benesat).

Pentru această ediţie a festivalului, organizatorii au şi invitaţi speciali, este vorba de Ramona Darha, Mircea Mureşan, Ghiţă Breban, Cica Breban, Rodica Pop-Seling, Andreea Vălean şi corul bărbătesc din Finteușu Mare, judeţul Maramureş.

În deschiderea festivalului, va avea loc premierea “Cuplurilor de Aur”, este vorba de cuplurile din comună care în anul 2018 au împlinit sau împlinesc 50 de ani de căsătorie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj