Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău, doar o victorie la faza zonală de la “Gheorghe Ene”. REZULTATE şi CLASAMENT


Formaţia zălăuană nu a rupt gura târgului la turneul de la Cluj-Napoca şi în cele cinci partide a pierdut patru dintre ele. Viitorul a câştigat doar cu Sporting Recea şi s-a clasat pe locul 5 din şase echipe participante


Viitorul Zalău a devenit pentru a treia oară la rând campioană judeţeană la Trofeul “Gheorghe Ene” şi “Gheorghe Ola” şi a obţinut dreptul de a reprezenta Sălajul la ambele faze zonale.

Primul turneu zonal a fost cel de la Trofeul “Gheorghe Ene”, care a avut loc de vineri şi până duminică, la Cluj-Napoca. Campioana Sălajului a avut de înfruntat echipe mult mai valoroase din campionate mai puternice, astfel că nu a putut emite mari pretenţii.

În plus, formaţia zălăuană a fost dezavantajată de regulament, care prevede ca la jumătatea reprizei fiecare echipă să îşi schimbe garnitura de start, pentru a da şanse egale tuturor jucători. Iar cum CS Viitorul nu are un lot atât de valoros, a avut de suferit şi până la urmă a obţinut doar o victorie în cele cinci partide.

Campioana Sălajului a câştigat doar cu Sporting Recea, la o diferenţă de trei goluri şi la final s-a clasat pe locul 5. Viitorul a încasat câte opt goluri de la Luceafărul Cluj şi Transilvania Bistriţa, iar de la Primavera Satu Mare a primit cinci goluri.

Un joc mai echilibrat a fost cel cu Rapid Crişul Oradea, în care bihorenii au câştigat la limită. Tinerii jucători de la Viitorul Zalău au marcat nouă goluri şi au primit 23, dar s-au ales cu un plus de experienţă după această competiţie în care s-au duelat cu echipe puternice ce au reprezentat judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare, Bihor şi Maramureş.

“Luceafărul Cluj a fost cu mult peste toate echipele, dar cei de la Cluj au şi o arie de selecţie mult mai mare. Am fost nevoiţi ca după 10 minute din fiecare meci să schimbăm întreg lotul şi a fost greu să le facem faţă tuturor adversarelor. Am câştigat cu campioana din Maramureş şi puteam obţine un rezultat pozitiv şi cu Crişul Oradea, meci pe care l-am pierdut nemeritat cu 1 – 0. A fost prima competiţie oficială pentru această generaţie şi cu siguranţă aceşti copii vor avea un salt frumos în următorii ani”, a spus antrenorul Daniel Sabou.


Rezultatele înregistrate de Viitorul Zalău la faza zonală de la Trofeul “Gheorghe Ene”:

Transilvania Bistriţa – Viitorul Zalău                    8 – 3

Sporting Recea – Viitorul Zalău                              1 – 4

Rapid Crişul Oradea – Viitorul Zalău                   1 – 0

Luceafărul Cluj – Viitorul Zalău                             8 – 2

Primavera Satu Mare – Viitorul Zalău                 5 – 0


CLASAMENT:

  1. Luceafărul Cluj            5        5   0   0       42 – 6     15
  2. Transilv. Bistriţa         5        4   0   1        23 – 11   12
  3. Primavera SM              5       3   0   2        15 – 10     9
  4. Crişul Oradea               5       1   1   3          6 – 24     4
  5. Viitorul Zalău              5        1   0   4         9 – 23      3
  6. Sporting Recea            5       0   1   4          6 – 27      1

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL