Connect with us

HANDBAL

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene


Valorosul inter de la CSM Bucureşti a reuşit să marcheze 5 goluri în meciul cu Germania, ajungând la cota 206 reuşite la Europene, devenind cea mai bună marcatoare din istorie a competiţiei


Desemnată cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015 şi 2016, Cristina Neagu a intrat din nou în istorie, chiar după meciul de luni cu Germania

În acesst meci, handbalista a reuşit să înscrie 5 goluri, astfel că a acumulat 206 goluri şi a devenit cea mai bună marcatoare all-time la Campionatul European de handbal!

Interul de la CSM Bucureşti, a devansat-o pe unguroaica Agnes Farkas, retrasă din activitate, care avea 205 goluri. Pe locul 3 în acest top se află nemţoaica Grit Jurack, la rândul său retrasă din handbal, cu 194 de goluri.

”Pentru mine personal e bine că am câştigat împotriva Germaniei, că avem două puncte garantate în main round. Sunt mândră de faptul că sunt cea mai bună marcatoare de la Campionatele Europene, voi rămâne în istorie, dar cel mai important e că am câştigat.Am făcut mai puţine greşeli azi decât în meciul cu Cehia şi am câştigat mai lejer. Acum nu ne gândim la meciul cu Norvegia, dar de mâine o vom face”, a declarat Neagu după meci, pentru TVR.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL