Connect with us

ATLETISM

FOTO. Peste 100 de participanţi la Crosul “Centenarul Marii Uniri” de la Dragu 


Competiţia sportivă s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute pe terenul de fotbal din centru comunal şi s-a desfăşurat la două categorii de vârstă, atât la feminin, cât şi la masculin


La finalul săptămânii trecute, la Dragu a avut loc o competiţie de atletism cu ocazia sărbătoriri a 100 de ani de la Marea Unire din 1918. În anul centenarului, Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu s-a gândit să sărbătorească prin organizarea unui cros, sub denumirea “Centenarul Marii Uniri”.

Competiţia a fost organizată în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, care a asigurat şi premierea câştigătorilor.

Competiţia le-a stârnit interesul elevilor şi la startul competiţiei s-au aflat peste 100 de elevi ai şcoli care au fost împărţiţi pe două categorii de vârstă şi sexe.

Astfel, prima categorie a fost cea pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, la feminin şi masculin, iar cea de-a doua a fost rezervată copiilor cu vârsta cuprinsă între 11 şi 14 ani, atât la feminin, cât şi la masculin.

Să spunem că întrecerea feminină la prima categoria de vârstă a fost câştigată de Nierges Antonia, urmată în top de Naomi Lingurar, podiumul fiind completat de Lidia Rezmiveş.

În întrecerea masculină, Aron Bodaciu a fost câştigător, secondat de Rafael Varga, pe locul 3 clasându-se Sergiu Covaci.

La categoria 11 – 14 ani, Eliza Gabor a obţinut locul 1, iar Bianca Varga s-a clasat pe locul 2. Podiumul a fost completat de Rona Lingurar. Întrecerea băieţilor a fost câştigată de Claudiu Lingurar, pe următoarele două locuri clasându-se Ioviţă Lingurar şi Gabor Samson.

“La Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu, am marcat marele eveniment al Centenarului Marii Uniri prin activităţi sportive. Am organizat competiţia de cros la două categorii de vârstă, atât la feminin, cât şi la masculin, în total fiind peste 100 de participanţi. La finalul competiţiei a avut loc şi o tombolă cu premii. Pe această cale, le mulţumesc pentru sprijinul acordat domnului preşedinte al AJST, prof. Nelian Ianchiş şi colegilor de la Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu”, a spus Cosmin Ardelean, membru în Comisia de Organizare.


Clasamentele Crosului “Centenarul Marii Unirii”:

Categoria 6 – 10 ani:

Feminin: Locul I: Antonia Nierges; Locul II: Naomi Lingurar; Locul III: Lidia Rezmives

Masculin: Locul I: Aron Bodaciu; Locul II:  Rafael Varga ; Locul III: Sergiu Covaci

Categoria 11 – 14 ani:

Feminin: Locul I: Eliza Gabor; Locul II: Bianca Varga; Locul III:  Rona Lingurar

Masculin: Locul I: Claudiu Lingurar; Locul II: Ioviţă Lingurar; Locul III: Gabor Samson


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM