Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţiştii îl caută în continuare pe Tudor, dar bunica lui are impresia că nu se face nimic


După 12 zile de la dispariţia copilului, IPJ Sălaj dă asigurări că continuă căutările, dar bunica lui Tudor este supărată pe anchetatori


13 zile fără Tudor. Este un infinitate pentru familia, apropiaţii şi prietenii băiatului din Zalău, care a dispărut pe data de 23 noiembrie de la casa bunicilor săi din satul Recea Mare.

În acest interval de timp, s-au făcut cercetări, iar sălăjeanul în vârstă de 15 ani a fost dat în urmărire naţională.

Deşi până acum nu au fost găsite probe clare despre direcţia luată de copil, oamenii legii sunt optimişti şi continuă cercetările pe acest caz.

Tocmai de aceea, în cursul zilei de marţi, poliţiştii sălăjeni au emis un nou comunicat pe acest subiect, în care au dat asigurări că minorul este căutat în continuare şi au făcut către populaţie un nou apel de susţinere.


Poliţiştii sălăjeni îl caută în continuare pe Tudor

Poliţiştii desfăşoară în continuare activităţi de căutare a lui Niream Tudor, adolescentul care a plecat de la domiciliul bunicilor, din localitatea Recea Mare, comuna Vîrşolţ. Persoanele care pot oferi informaţii pentru depistarea lui sunt rugate să sesizeze Poliţia. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre faptul că Tudor a plecat de la domiciliul bunicilor, din Recea Mare, la data de 23 noiembrie a.c.., în jurul orei 21,00, și nu s-a mai întors. La plecare, băiatul le-a spus bunicilor că merge la plimbare, fără a-şi lua cu el lucrurile personale, actul de identitate sau telefonul mobil. Sesizarea a fost făcută de mama minorului în dimineaţa zilei de 24 noiembrie, la ora 7.26. Persoanele care pot să ofere informaţii despre Niream Tudor sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze Poliția prin apelul de urgență 112″,  se arată în comunicatul IPJ Sălaj.


Există însă reprezentanţi ai familiei lui Tudor care cred că autorităţile nu fac tot ce trebuie, pentru ca băiatul să fie găsit.

Astfel, bunica acestuia – fostă învăţătoare în satul Recea, este supărată pe anchetatori şi crede că lucrurile nu se mişcă, precizând că are impresia că Poliţia nu face nimic.

Să spunem că bunica lui Tudor a fost şi persoana care l-a văzut pe nepotul ei ultima dată înaintea dispariţiei de pe 23 noiembrie.

 


Semnalmentele minorului:

Înălțime: aproximativ 1,70 m, constituție atletică, păr șaten spre blond, ochi căprui. Nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, minorul era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej.


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj