Connect with us

Ştiri din Sălaj

Noutăți despre cazul Tudor Niream, după 10 zile de la dispariția sa


De când a dispărut de la casa bunicilor, copilul ar fi fost văzut în patru locuri diferite din țară, dar nu a putut fi identificat clar. În aceste condiții, cea mai mare noutate vine de la Poliție, oamenii legii precizând că în cazul lui Tudor nu a fost vorba despre o dispariţie, ci de o plecare voluntară de acasă!?


S-au scurs deja 10 zile de la dispariţia lui Tudor, cel care a plecat de la casa bunicilor din satul Recea Mare.

În această perioadă, echipaje de intervenţie de la poliţie, pompieri şi jandarmi, dar şi zeci de voluntari, l-au căutat în comuna Vîrşolţ, dar şi în zonele învecinate.

Din păcate, toate cercetările au fost zadarnice, deoarece Tudor a dispărut fără urmă.

S-au luat în calcul toate variantele, iar posibilitatea unui suicid este minimă, deoarece nu au fost găsite urme sau probe.

De fapt, familia a şi organizat mai multe acţiuni de căutare în zonă, cu scopul reducerii probabilității unui suicid sau rătăcire în zona învecinată.

Demersurile nu au adus alte informaţii, au rămas însă speranţele că Tudor este teafăr.

Au existat şi zvonuri sau chiar informaţii că minorul ar fi fost văzut în diferite zone din ţară. Chiar şi IPJ Sălaj a precizat că acesta a fost văzut pe raza municipiului Zalău.

În ultimele zile, au fost mai multe informaţii cum că sălăjeanul ar fi fost văzut în trei zone din ţară, mai întâi în Bistriţa, apoi în Mizil în timp ce ar fi luat un tren spre Ploieşti, şi în fine la Satu Mare!

Din păcate, sesizările nu au putut fi confirmate de poliţie.

“Au fost sesizări cum că Tudor a fost văzut. S-a sunat la poliţie, cum că băiatul a fost văzut în Satu Mare, iar colegii au făcut cercetări, dar informaţiile nu s-au adeverit. Cercetările continuă şi sperăm să fie cu succes. Trebuie şi o precizare: în cazul lui Tudor nu este vorba de o dispariţie, ci de o plecare voluntară”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

 


Vezi şi alte articole pe acelaşi subiect:

O nouă acţiune de căutare a lui Tudor

După cinci zile de la dispariţia lui Tudor, avem doar ipoteze, întrebări fără răspuns… Totuşi, familia nu şi-a pierdut speranţa 

Căutările minorului dispărut au fost intensificate. Pompierii îl caută şi în lacul Vârşolţ

Un copil din Zalău a dispărut de acasă fără urmă. Familia e disperată

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj