Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. Judoka Alexandru Stevar şi Marieta Pop, pe podium la Huedin


Judoka de la CS Vidalis Zalău au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului la Cupa “Judo Club 1983” din oraşul clujean, în timp ce alţi trei sportivi ai clubului zălăuan au obţinut trei locuri 5


După participarea la Cupa “Unio” de la Satu Mare, pentru judoka de la CS Vidalis Zalău a urmat o nouă competiţie la finalul săptămânii trecute. Astfel, clubul zălăuan s-a deplasat cu mai mulţi sportivi la Huedin, pentru Cupa “Judo Club 1983”.

În acest an, competiţia din oraşul clujean a fost una de un nivel foarte ridicat, astfel că la start s-au aflat nu mai puţin de 320 de sportivi, reprezentanţi a 24 de cluburi din 13 judeţe ale ţării. Printre cei 320 de sportivi participanţi la ediţia din acest an a competiţiei din Huedin s-au regăsit şi câţiva sportivi de la CS Vidalis Zalău, care au făcut deplasarea alături de antrenorul Ştefan Radics.

După clasarea pe podium reuşită de Peter Olah la Satu Mare, aşteptările antrenorului erau mari pentru competiţia de la Huedin, acolo unde sălăjenii vizau mai multe clasări pe podium.

Cele mai bune rezultate din rândul sportivilor de la CS Vidalis Zalău au fost reuşite de Alexandru Stevar şi Marieta Pop. Primul a reuşit să cucerească medalia de bronz la categoria de vârstă U 13, la 30 de kilograme, în timp ce Marieta a obţinut tot o medalie de bronz, tot la U 13, dar la categoria 57 kg. Au luptat bine şi au fost aproape de medalii şi Ilyes Andras sau Sebastian Ianc.

Cei doi au pierdut luptele pentru medaliile de bronz la categoriile U 13 – 38 de kilograme, respectiv U 13 – 42 de kilograme, după care au mai pierdut un joc şi în cele din urmă au încheiat competiţia doar pe locul 5.

Medaliat anul trecut la competiţia de la Huedin, Tudor Conţ a suferit o mică accidentare în lupta pentru medalia de bronz a categoriei U 13 – 50 de kilograme şi din păcate a închieat şi el competiţia abia pe locul 5.

“A fost o competiţie mai puternică decât în anii trecuţi, nivelul fiind unul foarte ridicat. Putea să fie mai bine, nu suntem tare mulţumiţi de rezultatele pe care le-am obţinut la Huedin. Sigur, Tudor Conţ a suferit şi o mică accidentare şi şi-a luxat degetul mare de la picior. Dar asta a fost, această experienţă le va fi benefică în vederea participării la următoarele competiţii de anul viitor. Anul acesta nu cred că vom mai participa la alte competiţii”, ne-a spus Ştefan Radics, antrenorul de la CS Vidalis Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE