Connect with us

Ştiri din Sălaj

Rupt de beat, prins la volan de două ori în aceeaşi zi!


Toată această “grozăvie” îi aparţine unui bărbat de 43 de ani din Zalău. Mai întâi, şoferul, fiind băut, a provocat un accident, iar permisul i-a fost reţinut de poliţişti, pentru ca după aproximativ două ore şi jumătate, acesta să fie depistat, din nou, în trafic conducând sub influenţa băuturilor alcoolice


Marţi, 27 noiembrie, în jurul orei 17, un bărbat de 43 de ani, din Zalău, conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul, pe direcţia Centru-Gară, iar din cauza nepăstrării distanţei faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 48 de ani, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, însă pentru bărbatul de 43 de ani a rezultat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere până la soluţionarea cauzei, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

În aceeaşi zi, la ora 19.42, bărbatul a fost depistat conducând autoturismul pe strada Gheorghe Lazăr, din municipiul Zalău, deşi dreptul de a conduce era suspendat.   Cel în cauză a fost din nou testat cu etilotestul, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiretii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, respectiv  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Polițiștii sălăjeni desfășoară permanent activități, pe toate drumurile publice, pentru descurajarea celor care intenționează să conducă sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru tragerea la răspundere a celor care încalcă legea și pun în pericol siguranța traficului rutier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj