Connect with us

Ştiri din Sălaj

Au dat lovitura! Hoţii au furat de la un magazin renumit telefoane în valoare de 100.000 lei


Aseară, Magazinul Flanco din municipiul Zalău a fost prădat de hoţi. Persoane necunoscute au sustras telefoane mobile în valoare de aproximativ un miliard de lei vechi!


Magazinul Flanco din incinta complexului comercial Activ Plazza Zalău a fost “spart”.

Deşi locaţia este situată chiar în centrul municipiului, persoane necunoscute au reuşit să dea lovitura, furând zeci de telefoane mobile.

Mai mult, spargerea ar fi avut loc în cursul serii, când prin zonă trec multe persoane.

“Alarma” a fost dată de o angajată undeva în jurul orei 21.30, în condiţiile în care programul de funcţionare al magazinului era până la ora 20.00.

Altfel spus, hoţii ar fi “lucrat” în acest interval de timp.

Prada este una consistentă, deoarece valoarea bunurilor se ridică la 100.000 de lei.

Deocamdată, poliţiştii sălăjeni nu au găsit făptaşii, dar a fost începută o anchetă.

“La data de 27 noiembrie a.c., la ora 21.30, o angajată a unei societăţi comerciale din Zalău a sesizat Poliția despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în magazin şi au sustras mai multe telefoane mobile. Prejudiciul stabilit până în prezent este de aproximativ 100000 de lei”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru furt calificat şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor.

De precizat că un alt caz asemănător a mai avut loc tot în acest an şi tot în Zalău, atunci când două persoane originare din comuna Românaşi au sustras zeci de telefoane mobile noi şi second-hand în valoare de 8.300 lei.

Vezi AICI mai multe pe acest subiect.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj